Sürmeneli Gazeteci Cevat Kol Hayatını Kaybetti!

Sürmeneli Gazeteci Cevat Kol Hayatını Kaybetti!
Trabzon Sürmeneli Gazeteci Cevat Kol, 57 yaşında hayatını kaybetti.

Trabzon’da basın camiasını yasa boğan haber geldi. 2 yıldır amansız hastalıkla mücadele eden Eski Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Trabzon Şube Başkanı Cevat Kol, tedavi gördüğü hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. 

10 gündür Medical Park Yıldızlı Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altında bulunan evli ve 3 çocuk babası olan Gazeteci ve Spor yorumcusu Cevat Kol, ne yazık ki hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen  hayatını kaybetti. 

Cevat Kol'un canazesi yarın (08.12.2022 Perşembe) Trabzon Gazeteciler Cemiyeti önünde saat 13:30'da yapılacak törenin ardından, İskenderpaşa Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Uğurlu Mezarlığındaki Aile mezarlığına defnedilecek.

cevat-kol-hayatini-kaybetti.jpg

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum