Sürücüleri Sevindirecek Haber

Sürücüleri Sevindirecek Haber
Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Seslikaya-Tunca yolunun keskin virajlarında sürücülerin yol harici alanları görmesi açısından 3 ayrı noktaya bariyer yerleştirildi.

Rize'nin Ardeşen ilçesine bağlı Seslikaya-Tunca grup yoluna Seslikaya Köyü Kalkındırma ve Dayanışma Derneğince (SKDD) bariyer yerleştirildi.

SKDD Başkanı Ahmet Naci Okutan, yaptığı açıklamada, Seslikaya-Tunca grup yolunun 6. ve 7. kilometreleri arasında yer alan keskin virajlarda bariyerlerin yerleştirilmesi için yönetim kurulu tarafından Temmuz ayında alınan kararı uygulamaya koyduklarını belirtti.

Söz konusu grup yolunda bariyer yerleştirilmesi için 3 ayrı nokta tespit ettiklerini ifade eden Okutan, köyün girişinde yer alan ve özellikle kış aylarında araçlar için tehlike arz eden viraja bariyer yerleştirdiğini söyledi.

26.20100920200337..jpg

Yönetim kurulu üyeleri sayesinde 3 adet bariyer temin ettiklerini kaydeden Okutan, ''Grup yolunun köy sınırları içinde 2 ayrı yere de bariyer yerleştirilmesi gerekir. Bunun için etkili mercilerin bariyer temininde yardımcı olmaları gerekir. Derneğimiz çabaları sonucu temin edilen bariyerler, ayak ve taban kısımları orjinaline yakın olacak şekilde dizayn edilerek yerlerine monte edilmiştir. Diğer iki farklı virajlarda gerekli olan bariyer ve ayakları temin edilmesi durumunda montaj ve yerleştirme işlemi dernek yönetimi ve köy halkı tarafından yapılacaktır'' dedi.

27.20100920200417..jpg