Sütlüoğlu Geri Adım Attı Yaş Çayda Peçete Sistemi Kaldırıldı

Sütlüoğlu Geri Adım Attı Yaş Çayda Peçete Sistemi Kaldırıldı
Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun uygulamak istediği peçete sistemi kaldırıldı. Su firesinden eskisi gibi %10 kesinti yapılacak.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, üreticiye bir kez daha yenik düştü ve uygulamadan geri adım attı. Peçete uygulamasının kaldırıldığına yönelik mesaj Çaykur tarafından yaş çay üreticilerine SMS olarak gönderildi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, üreticiye bir kez daha yenik düştü ve büyük bir dayatmayla zorla uygulamak istediği peçete uygulamasından çay üreticilerinin büyük tepkisi üzerine geri adım attı.

Çayda su firesi düşümüne yönelik Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu'nun diktatör anlayışıyla uygulamayı sürdürmek istediği peçete uygulamasının halkın büyük tepkisine rağmen 2 gün önce devam edeceğini açıklaması sonucu üreticilerin yoğun tepkisi devam edince Sütlüoğlu bir kez daha geri adım atarak, peçete uygulamasının kaldırıldığını ve eski uygulamanın devam edeceğini üreticilere gönderdiği SMS ile bildirdi.

BAYRAMLAŞMA ÇADIRINDA PROTESTO YAŞANMA RİSKİ BAYRAM ÖNCESİ GERİ ADIM ATTIRDI

Peçete uygulamasının Ramazan Bayramı arifesinde kaldırılmasında Bayramın 2. günü Cumhuriyet Meydanında kurulacak olan ve Rize protokolü ile vatandaşların bayramlaşmasını sağlayacak bayramlaşma çadırında herhangi bir protesto yaşanmaması ve tepki oluşmaması için alel acele kaldırıldığı tahmin ediliyor.

Öte yandan yaş çay üreticileri peçete uygulamasına tepki olarak 8 Temmuz Cuma günü Rize'de yürüyüş yapmak için sosyal medyadan günler öncesinden yoğun bir çalışma başlatmış ve yürüyüş için hazırlıklını sürdürüyordu.

Peçete uygulamasının kaldırıldığına yönelik Çaykur tarafından yaş çay üreticilerine gönderilen SMS şöyle:

image-20160704231811.jpeg

İLGİLİ HABERİMİZ

Çaykur'dan 2. Çayda Sürpriz Uygulama. Çay Üreticisi Yağmur Duasına Çıkacak!