Taffarel: "Galibiyet İçin Geldik"

Taffarel: "Galibiyet İçin Geldik"
Galatasaray Teknik Sorumlusu Claudio Taffarel, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta Atletico Madrid maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ve kendilerine...

Galatasaray Teknik Sorumlusu Claudio Taffarel, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. hafta Atletico Madrid maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ve kendilerine güvendiklerini söyledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. maçında Atletico Madrid ile deplasmanda karşılaşacak Galatasaray'da teknik sorumlu Claudio Taffarel ile oyuncular Jose Rodriguez ve Fernando Muslera maç öncesi açıklamalarda bulundu.

Claudio Taffarel, kazanmak için geldiklerini belirterek, "Çok zor bir maç olacağı aşikar. Ama her şeyin bizim elimizde olduğunu düşünüyorum. Aslında grupta her şey açık. Nasıl onlar İstanbul'da bizi yendiyse biz de onları burada yenebiliriz. Buraya turistik bir seyahat için gelmedik. Mutlaka çok zor bir rakibe karşı oynayacağız ama ne olursa olsun biz inanarak geldik. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Yarın ümitsiz değiliz, ümitsiz olmamız için de bir sebep yok" dedi.

"MUSTAFA DENİZLİ'NİN YARIN BURAYA GELME OLASILIĞI VAR"

Yeni teknik direktör Mustafa Denizli ile ilgili olarak ise Taffarel, "Şu ana kadar yeni hocamız Mustafa Denizli ile bir konuşmamız olmadı. Ama yarın buraya gelme ihtimali varmış. Tabii ki Mustafa hocamız burada olsaydı çok farklı olabilirdi ama henüz kendisiyle ilgili bir görüşmem olmadı. Bizim bir Atletico Madrid programımız var ve o programda devam ediyoruz. Ama yarın buraya gelirse bize güç katacaktır" şeklinde konuştu.

RODRİGUEZ: "ELİMİZDEN GELENİ YAPIP KAZANMAK İSTİYORUZ"

Galatasaraylı oyuncu Jose Rodriguez ise, zorlu bir maç olacağını ve galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Yarın kazanmak için sahaya çıkacağız. Çok gol atan ve defans sorunlarını çözmüş bir takım olarak oynamak istiyoruz. Hamza hoca da olduğu gibi çok çalışmaktan taviz vermeyeceğim. Başımızda Taffarel gibi tecrübeli biri var" şeklinde konuştu.

MUSLERA: "KAZANMAK İÇİN BURADAYIZ"

Sarı-kırmızılıların yıldız file bekçisi Fernando Muslera ise, zorlu maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade ederek, "Sorumluluk alıp düşüncelerimi takıma anlatmayı seviyorum. Kazanmak için buradayız. Bu maçı kazanarak ligde de şampiyonluk yarışımızı sürdürmek istiyoruz. Milli takım kampında odağımız elemeler olduğu için Godin ve Gimenez ile Atletico Madrid maçı hakkında konuşmadık" diye konuştu.

Taffarel: "Galibiyet İçin Geldik"

Taffarel: "Galibiyet İçin Geldik"

Kaynak:IHA