“Tamamen Doluyuz” Adlı Tiyatro Oyunu Rize'de Sahnelenecek

“Tamamen Doluyuz” Adlı Tiyatro Oyunu Rize'de Sahnelenecek
Time Magazine tarafından 2000 yılının en iyi 10 tiyatro oyunu arasında gösterilen “Tamamen Doluyuz”’ adlı eser 30 ve 31 Ocak’ta Rize’de sahnelenecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından Becky Mode’nin yazdığı, Lale Eren Dalsar’ın çevirisini yaptığı ve Elif Erdal tarafından yönetilen, “Tamamen Doluyuz” adlı tek kişili oyun, İsmail Kahraman Kültür Merkezi Tiyatro Sahnesi’nde sanatseverlerle buluşacak. Oyun, 30 ve 31 Ocak akşamı Saat : 20:00’de sahnelenecek.

İngiliz yazar Becky Mode’un doksanlı yıllarda kaleme aldığı ‘’Tamamen Doluyuz’’ (Fully Committed) adlı oyun; talihsiz bir oyuncu olan ve ek iş olarak Yukarı Manhattan’ın doğusunda ‘’gülünçlük derecesinde’’ son moda olan bir restoranda çalışmak zorunda kalan Sam Peliczowski’nin aşırı yoğun bir gününü anlatır.

Çalıştığı lüks restoranın köhne bodrum katında iki kişinin işini tek başına yapmaya çalışan Sam; yaklaşan yılbaşı tatilinin yoğun rezervasyonlarına yetişmek; hem patronlarını ve zengin müşterileri; hem de kendi ailesi ve yakın dostlarını memnun etmek zorundadır.