Taner Taşkın: “Ligi Dizayn Edenler Çok da Güzel Dizayn Etmeye Devam Ediyor”

Taner Taşkın: “Ligi Dizayn Edenler Çok da Güzel Dizayn Etmeye Devam Ediyor”
Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, Çaykur Rizespor karşısında aldıkları mağlubiyetin ardından, "Ligi dizayn edenler çok da güzel dizayn etmeye devam ediyor" dedi.

Spor Toto 1. Lig'in 32. haftasında Sakaryaspor, Çaykur Rizespor’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın Çaykur Rizespor'un maçın ilk yarısında çok atak bir futbol oynadığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Sakaryaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Deplasmanda dün alınan neticeden sonra Rizespor’un ilk devrede çok ataklı bir maç oynayacağını ön görmüştük. Bunun içinde oyuncularımızla ilk 30 dakikanın çok önemli olduğunu gol yemeden kapatabilirsek dengeyi sağlayacağımızı konuşmuştuk. Aslında istediğimiz her şeyde oldu. Ön tarafta 2 defa tehdit edebildik. Onlar ilk devrede çok daha baskın oynadılar. Neticesinde golü bulduk. Golü bulduktan çok kısa bir süre oyunu tutamadık. Belki 7-8 dakika oyunu tutabilseydik. Farklı bir maç izlettirebilirdik. Bence ikinci devredeki mücadele ve oyunun hakkı puan almaktı. Pozisyon da bulduk ama değerlendiremedik.

Maçın hakemi Sarper Barış Saka'nın iyi maç yönettiğini vurgulayan Taşkın, şunları kaydetti: "VAR'daki hakemlerin isimlerini duyunca 'Eyvah.' demiştim. İnceleyip araştırın. Son dakikada oyun aut ile başlıyordu. Rakibimiz bile VAR'a gidilince şaşırdı. 10 dakika uzatma verildi. Sezonun maçıydı. Bu şekilde mağlup olmak bizi çok üzdü. Rakibimiz yakaladığı pozisyonları gol yapar ağzımızı açmayız. Bu şekilde mağlubiyet kabul edilecek bir durum değil. Elinizi vicdanınıza koyun. Bize böyle penaltılar hiç verilmedi. Penaltı, penaltı gibi olmalı. Rakibimiz bile beklemiyordu. Sakaryaspor büyük camia. Burayı biraz ciddiye alsınlar. Altay maçında da benzer pozisyonlar... Bizim 6 puanımız bir anda gitti. Bu takım şampiyonluğu yaşayabilirdi. Maalesef gizli güçler araya giriyor ve ligi dizayn edenler çokta güzel dizayn etmeye devam ediyor. Kirlenmiş Türk futbolunda, çok inanmıyorum, bir sürü şaibe olabilir. Biz burada şahsım ve kulübümüz adına hep tertemiz kalacağız."

Kaynak:IHA / AA

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum