Tarihi İskele Yangın Sonrası Havadan Görüntülendi

Tarihi İskele Yangın Sonrası Havadan Görüntülendi
İstanbul Sarıyer'deki Tarihi Rumeli Hisarı İskeledeki restoranın çatısında çıkan ve güçlükle söndürülen yangının ardından oluşan maddi hasar...

İstanbul Sarıyer'deki Tarihi Rumeli Hisarı İskeledeki restoranın çatısında çıkan ve güçlükle söndürülen yangının ardından oluşan maddi hasar havadan görüntülendi.

İstanbul Sarıyer'de bulunan Tarihi Rumeli Hisarı İskelesi'nin çatısında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu söndürüldü. Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangın sonrası, tarihi restoranda meydana gelen maddi hasar havadan görüntülendi. Görüntülerde maddi hasarın büyüklüğü gözler önüne seriliyor.

Yanan restoranın karşısındaki işletmenin sahibi, yangının saniyeler içinde büyüdüğünü ifade ederek, "Rumeli Hisarı Caddesi'nde bulunan Tarihi Rumeli Hisarı İskeledeki restoranın yan tarafında bulunan büfede bu sabah saat 08.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıkmıştı. Daha sonra yan taraftaki tarihi restoranın çatısına sıçrayan yangın, binanın ahşap olması nedeniyle kısa sürede tüm çatıyı sarmış, itfaiye ekipleri müdahale etmişti. Saat 08.00 gibi duman atmaya başladı, sonra bu dumanın yoğunluğu arttı, boz renge dönüştü. Daha sonra saniyeler içinde çatıyı alev aldı. Sabahları kömür ocağı yanıyor normalde ama yakmamışlar henüz" dedi.

(Ahmet Faruk Sarıkoç- Hüseyin Coşkun/İHA)

Kaynak:IHA