Tarkan 5 gün sonra adliyede

Tarkan 5 gün sonra adliyede
Sezen Aksu, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltında bulunan Tarkan'a avukatını gönderdi. Tarkan, "İki avukatım var" deyip teşekkür etti.

Sezen Aksu, uyuşturucu kullandığı iddiasıyla gözaltında bulunan Tarkan'a avukatını gönderdi. Tarkan, "İki avukatım var" deyip teşekkür etti. Emniyetteki sorgusu tamamlanan sanatçı, adliyeye sevkedildi.

Perşembe gününden beri gözaltında bulunan sanatçıya yardımcı olması için, ünlü şarkıcı Sezen Aksu avukatını gönderdi. Sabah'ın haberine göre, Aksu'nun avukatı Tunç Demircan Narkotik Şube Müdürlüğü'ne giderek, "Hukuki bir desteğe ihtiyaç söz konusu olursa davayı seve seve takip etmeye hazırız" dedi ve göreve talip oldu.

Ancak iki avukatının kendisiyle ilgilendiğini belirten Tarkan, çok teşekkür ederek bu jesti geri çevirdi. Tarkan, Narkotik Şube Müdürlüğü'ndeki 3'üncü gününde Emniyet Müdürlüğü'nün kafeteryasından yemek yedi. Sanatçı, emniyetteki resmi ifadesinde kokain kullandığı iddialarını reddetti. Sanatçı dün akşam, operasyon kapsamında gözaltına alınan 9 kişiyle birlikte sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

ABD'de esrar içmeye alıştığını söyleyen ünlü popçu, çok kullanmadığını belirtti. Esrarı Murat Erdoğan vasıtasıyla temin ettiğini anlatan Tarkan, başkalarına uyuşturucu temin etmediğini söyledi. Bu arada polisin teknik takibinde torbacıların ünlü popçudan "Patron" diye bahsettiği ve "Patron mal istiyor" dediği ortaya çıktı.

"PANİK ATAĞIM VAR"
Tarkan'ın nezarete alınmayıp müdürlerin odasında kalmasının nedeninin, panik atak hastalığından kaynaklandığı da iddia edildi. Tarkan'ın emniyet yetkililerine panik atak olduğuna dair raporu vererek, "Ben kapalı yerlerde kalamam. 5 dakika sonra bağırmaya başlarım" dediği, bunun üzerine tutanak tutularak nezarete alınmadığı öğrenildi.

5 GÜN SONRA ADLİYEDE

tarkan-1.jpg

Tarkan'ın da da aralarında bulunduğu şüpheliler adliyeye getirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şubeden çıkarılan şarkıcı Tevetoğlu ile diğer 10 şüpheli, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine giriş yaptı.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine hakim ve savcıların giriş yaptığı kapıdan içeri alınan Tevetoğlu, Adli Tabiplike getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Yüzünü kapatarak basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalışan Tevetoğlu, basın mensuplarının sorularına da yanıt vermedi.Şarkıcı Tarkan Tevetoğlu, sağlık kontrolünün ardından savcılık katına çıkarıldı.

Bu arada, adliyeye mahkemelerin bulunduğu ve duruşmalara getirilen sanıkların alındığı giriş kapısından adliyeye gelen diğer 10 şüpheli de sağlık kontrolünden geçirilerek, ifadelerin alınması amacıyla savcılık katına götürüldü. Öte yandan, Tarkan Tevetoğlu'nun Adli Tabiplike getirilişi sırasında görüntü almak isteyen basın mensupları, duvar ve çatılara çıkarak zor şartlar altında görevini yapmaya çalıştı.