Tarkan Ovit'i Salladı! - VİDEO

Tarkan Ovit'i Salladı! - VİDEO
Ünlü sanatçı Tarkan, bu yıl 15'incisi düzenlenen Ovit Yayla Şenliği'nde hemşehrileri ile bir araya geldi.

Bu yıl 15'incisi düzenlenen Ovit Yayla Şenliği, ünlü sanatçı Tarkan'ın konseri ile sona erdi.

Rize'nin İkizdere ilçesine bağlı 2 bin 640 rakımdaki Ovit Yaylası'nda düzenlenen şenliğe Rize ve çevre illerden yaklaşık 25 bin kişi katıldı. Yerel sanatçıların sahne aldığı şenlikte binlerce kişi söylenen yöresel türkülerle horonlar oynadı. Havaların sıcaklığından bunalanlar, şenliği fırsat bilerek yaylada hem serinledi hem de piknik yaptılar.

ovit-senlikleri-1.jpg

Yerel sanatçılar ve ünlü sanatçılar için 2 farklı sahne kurulması karışıklıklara neden oldu. Yerel sanatçıların sahne aldığı sırada Tarkan'ın çıkacağı sahnede ses ayarı yapılması izleyenlerin tepkisine neden oldu. Ünlü sanatçı Tarkan'dan önce Nil Karaibrahimgil sahneye çıktı. Karaibrahimgil söylediği şarkılarla binlerce kişiyi coşturmayı başardı.

ovit-senlikleri-5.jpg

nil-karaibrahimgil.jpg

ovit-senlikleri-3.20100808212625..jpg

Tarkan, ses sistemindeki bir arızadan dolayı gecikmeli olarak sahneye çıktı. Binlerce kişinin alkışları arasında sahne alan megastar, boynunda yöresel motiflerin yer aldığı Rize dokuması ile çıktı. Tarkan, Memleketi Rize'de hemşehrileri ile birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Yeni albümünden parçalar okuyan sanatçı, bir hayranının ağladığını görünce parçasını yarıda bırakarak hayranından ağlamamasını istedi.

tarkan-ovitte.jpg

ovit-senlikleri-2.jpg

tarkan-ovit-senliginde-rize.jpg

ovit-senlikleri-6.jpg

Bu arada Rize'ye 6 TIR, birisi iki katlı iki otobüs ve 2 kamyonun yanısıra 64 kişilik ekibiyle gelen Tarkan, geniş güvenlik önlemleriyle korundu. Tarkan'ı konser alanına getiren otobüsün etrafında Jandarma ve özel güvenlik elemanları, adeta kuş uçurtmadı. Tarkan sahnedeyken de kimsenin yanına yaklaşmasına izin verilmedi.

ovit-senlikleri-4.jpg