Tarkan'ın Avukatından Yalanlama

Tarkan'ın Avukatından Yalanlama
Sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Yunus Egemenoğlu, müvekkili hakkındaki iddialara ilişkin olarak "Adli Tıp Raporu düzenlendi" haberlerini yalanladı.

Sanatçı Tarkan Tevetoğlu'nun avukatı Yunus Egemenoğlu, müvekkili hakkındaki iddialara ilişkin "Adli Tıp Kurumu veya başkaca herhangi bir kurum tarafından yayınlarda bahsi geçen rapor düzenlenmemiştir" açıklamasında bulundu.

Egemenoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, müvekkiliyle ilgili bazı medya organlarında "(Adli Tıp Kurumu'nun rapor düzenlediği, raporda müvekkilinin kan ve idrar testlerinde esrar ve kokain tespit edildiği ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğunun belli olduğu) şeklinde bir takım asılsız haber ve iddiaların yer aldığını" belirtti.

Avukat Egemenoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Yayınlanan bu haberlerin aksine müvekkilimiz Tarkan Tevetoğlu, Cumhuriyet Savcılığı, Emniyet Müdürlüğü veya başka herhangi bir kurum aracılığıyla Adli Tıp Kurumu'na sevk edilmemiş, Adli Tıp Kurumu veya hiçbir hastane veya sağlık kuruluşunda test amacıyla kan ve idrar numunesi alınmamış ve Adli Tıp Kurumu veya başkaca herhangi bir kurum tarafından yayınlarda bahsi geçen rapor düzenlenmemiştir."

İLGİLİ HABERİMİZ

https://www.olay53.com/haber/tarkanin-adli-tip-raporu-cikti-15530.htm