TASKK’ın Denetim Kurulu Başkanlığına Rıfat Özer Seçildi

TASKK’ın Denetim Kurulu Başkanlığına Rıfat Özer Seçildi
Türkiye Amatör Kulüpler Konfederasyonu 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda Denetim Kurulu Başkanlığına Güneysuspor Kulübü Başkanı Rıfat Özer seçildi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK)’ın 19. Olağan Genel Kurul Toplantısı Ankara'da yapıldı. Konfederasyon Genel Merkezi'nde yapılan toplantıda Denetim Kurulu Başkanlığına oy birliği ile Güneysuspor Kulübü Başkanı aynı zamanda Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer seçildi.

Denetim Kurulu Başkanlığına Rıfat Özer’in seçildiği toplantıda, Denetim Kurulu Başkan Vekilliğine Eşref Şeneroğlu, Raportör üyeliğe Mehmet Ali Çakar, Kurul üyeliklerine ise Dursun Türk, Asım Özdemir, Kemal Civelek ve Metin Çırpan oy birliği ile seçildi.

Denetim Kurulu Başkanı Rıfat Özer, Genel Kurul sonrası yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz dönem içerisinde Denetim Kurulu Üyeliği'ni yaptığım Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu'nda, tarafıma bu dönem de Denetim Kurulu Başkanlığı görevi layık gören değerli büyüklerimize ve amatör spor camiasına şükranlarımı sunarım. Görevimizi bugüne kadar olduğu gibi hakkıyla icra etmeye devam edeceğiz. Rabbim yardımcımız olsun." dedi.

Denetim Kurulu gündemindeki diğer maddeleri görüşerek karara bağladı.

turkiye-amator-kulupler-konfederasyonu-19-olagan-genel-kurul-toplantisinda-denetim-kurulu-baskanligina-guneysuspor-kulubu-baskani-rifat-ozer-secildi-2.jpg

turkiye-amator-kulupler-konfederasyonu-19-olagan-genel-kurul-toplantisinda-denetim-kurulu-baskanligina-guneysuspor-kulubu-baskani-rifat-ozer-secildi-1.jpg

Kaynak:ELİF BEYHAN AKGÜN

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.