Tatlıses Almanya'dan döndü

Tatlıses Almanya'dan döndü
İbrahim Tatlıses'in tedavisine İstanbul'daki fizik tedavisi kliniğinde devam edilecek.

Darüşşafaka Ömran ve Yahya Hamuluoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi Tıbbi Koordinatörü Prof. Dr. Tunç Alp Kalyon, sanatçı İbrahim Tatlıses'e, rehabilitasyon egzersizlerinin yanı sıra hidroterapi ve robot teknolojisini içeren yürüme eğitimlerini de kapsayan bir tedavi programı uygulanacağını bildirdi.

Kalyon, İbrahim Tatlıses'in merkeze getirilmesinin ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tatlıses'e, tıbbi ve sosyal gereksinimleri göz önüne alınarak bir suit daire tahsis edildiğini kaydetti.

Tunç Alp Kalyon, ''Sanatçımızın tedavisi, ilk muayene ve değerlendirmelerin ardından belirlenecek kapsamlı fizik tedavi ve rehabilitasyon programı çerçevesinde merkezimizde yapılacaktır. Bu program içinde rehabilitasyon egzersizlerinin yanı sıra hidroterapi ve robot teknolojisini içeren yürüme eğitimleri de yer almaktadır'' bilgisini verdi.

Merkezdeki yaşama dönüş ünitesinde; banyo, mutfak ve yatak odasında en rahat şekilde hareket edebilme, transferler, engebeli ya da parke taşlarla döşeli bir yolda yürüme gibi günlük yaşantıyla ilgili pek çok eğitim faaliyeti yaptırıldığını anlatan Kalyon, Tatlıses'in tedavisi süresince tıbbi ve sosyal gerekçelerle ziyaretçi kabulü yapılmayacağını belirtti.

Kalyon, bir soru üzerine, hastanın genel durumunun çok iyi olduğunu, ne kadar süreyle burada kalacağı konusunda da bir şey söylenemeyeceğini kaydetti.

Tatlıses'in tedavisi, Prof. Dr. Kalyon yönetimindeki uzman ekip tarafından sürdürülecek.

Bu arada, İbrahim Tatlıses'in hayranları, merkezin önünde, üzerinde ''Kurşuna gerek yok gözlerin var ya'' yazısı ve Tatlıses'in fotoğrafının yer aldığı pankartı açarak, sanatçıya sevgi gösterilerinde bulundu.

Öte yandan, Tatlıses'in özel yastıkları ile tekerlekli sandalyesi de rehabilitasyon merkezine getirildi.