Taylan: "İnanıyorum ki Organize Sanayi Bölgesi Rize'nin Can Damarı Olacaktır"

Taylan: "İnanıyorum ki Organize Sanayi Bölgesi Rize'nin Can Damarı Olacaktır"
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şube Başkanı Recep Taylan, Organize Sanayi Bölgesi'nin Rize'nin can damarı olacağına inandığını söyledi.

Taylan, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte derneğin konferans salonunda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Öncelikli olarak Rize'nin, sorunlarının, yapılması gereken öncelikli işlerinin kayıt altına alındığı bir ajandasının olması gerektiğini belirten Taylan, göreve geldikten sonra kurumsal anlamda Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Rize'nin menfaatleri için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

recep-taylan-musiad-rize-sube-baskani-(ortadaki).jpg

Taylan, "Ovit Tüneli, Lojistik Merkez gibi önemi yatırımların tamamlanmasıyla birlikte gerek coğrafi konumu itibariyle gerekse Rize'nin sanayisiyle de gelişen, kalkınan bir şehir olması gerekir. Karadeniz Bölgesi'nde stratejik öneme sahip olacak olan Rize Organize Sanayi Bölgesi'ni önemsiyoruz. İnanıyorum ki Organize Sanayi Bölgesi Rize'nin can damarı olacaktır." dedi.

Rize denilince akla çayın geldiğini belirten Taylan, "Çayımıza gereken önemi vermek durumundayız. Rize Ticaret Borsamız öncülüğünde yapılacak çay çarşısıyla çayımızın çeşitleneceği ve markalaşma yönünde önemli bir aşama kat edeceği düşüncesindeyim. Bu anlamda yapılan projeyi destekliyoruz." diye konuştu.

recep-taylan-musiad-rize-sube-baskani.jpg