“Tayyip Beyi İple mi Asalım Kazığa mı Oturtalım”a Rize’den Bomba Cevap: Erdoğan’ı Postu On Para Etmez Adamlara Yedirmeyiz

“Tayyip Beyi İple mi Asalım Kazığa mı Oturtalım”a Rize’den Bomba Cevap: Erdoğan’ı Postu On Para Etmez Adamlara Yedirmeyiz
Ak Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sarf etmiş olduğu sözlere sert tepki gösterdi.

Milletvekili Karal, Rizelilere de Erdoğan’a sahip çıkma yolunda seslendiği konuşmasında, Çulhanoğlu'nu kast ederek postu on para etmez adam değerlendirmesinde bulunarak, “Ey Rizeliler! Hangi siyasi partiden olursanız olun, kendi içinizden çıkmış böylesine büyük bir insanı, bu şekilde postu on para etmeyen adamlara peşkeş çekmeyeceğiz” dedi.

AK Parti Rize İl Teşkilatı’nın muhtarlar ve mahalle başkanlarıyla Yakamoz Restoran’da bir araya geldiği toplantıda, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, Ulusal Parti Genel Başkanı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında kullanmış olduğu ifadelere sert bir dille cevap verdi.

ÇULHANOĞLU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİN NE DEMİŞTİ?

Çulhanoğlu, yayınlamış olduğu videoda şu ifadelere yer vemişti, “Ne kadar çırpınsanız da kendinizi aklamaya da çalışsanız Tayyip Efendi eninde sonunda asılacaktır. Bakın elimizde Tayyip Bey'in sevdiği renkten yeşil renkte bir halatımız var. Ama Tayyip Bey için bu ip bile fazladır. Tayyip Bey'i iple mi asalım yoksa kazığa mı oturtalım?”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, AK Parti Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, AK Parti Rize Milletvekili Adayları Hikmet Ayar ve Osman Aşkın Bak, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı ve çok sayıda teşkilat mensubunun katıldığı toplantıda Rize’de 7 Haziran seçimleri öncesinde büyük bir beraberlik ve destek örneği yaşandı.

ak-parti-toplantisi.jpg

Özellikle Ak Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak’ın coşkulu konuşmasının ardından salondan ‘Recep Tayyip Erdoğan’ sloganları yükseldi. Bak, Rize’de birlik ve beraberliğin bozulmamasını ve 7 Haziran’da sandıklardan gereken cevabın verileceğini söyledi.

KARAL, “POSTU ON PARA ETMEYEN ADAMLARA PEŞKEŞ ÇEKMEYECEĞİZ”

Ulusal Parti Genel Başkanı ve Türksolu Gazetesi başyazarı Gökçe Fırat Çulhaoğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sarf etmiş olduğu sözlerine cevap veren Karal, “Bütün oyunlar Tayyip Erdoğan üzerinden oynanmaktadır. Rize’nin bağrından çıkardığı ve dünyaya ikram ettiği böyle bir insanı, böyle bir lideri, ana baba ocağı Rize’de mahcup etmeyeceğiz. Ey Rizeliler! Hangi siyasi partiden olursanız olun, kendi içinizden çıkmış böylesine büyük bir insanı, bu şekilde postu on para etmeyen adamlara peşkeş çekmeyeceğiz” ifadelerine yer verdi.

hasan-karal-010.jpg

AVCI, “MURSİ’YE YAPILANI ERDOĞAN’A YAPMAK İSTEDİLER”

AK Parti Rize İl Başkanı Muhammed Avcı, “Gezi olaylarının ve 17-25 Aralık olaylarının başlangıcını biliyorsunuz. Mısır’da  Mursi’ye ne yaptılarsa, Türkiye’de Recep Tayyip Erdoğan’a aynısını yapmak istediler ama başaramadılar. 7 Haziran’da sizlerin desteği ve teveccühüyle birlikte yine başaramayacaklar. Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Türkiye’yi baştan başa yeniden imar etmeye devam edeceklerdir”

muhammed-avci-006.jpg

BAYRAKTAR, “HİZMETLER İSTİKRARLA DEVAM EDECEK”

AK Parti Rize Milletvekili Nusret Bayraktar, “Bu güne kadar oluşturmuş olduğumuz birlik ve beraberliğin bereketini, ülke olarak, bölge olarak ve Rize olarak gördük ve görmeye devam ediyoruz. Rize’de yönetim kademelerinde bütün arkadaşlarımızla birlikte Rize için büyük projelerimiz devam ediyor. İstikrarın devam etmesi, hizmetlerin artarak devam etmesinin anahtarıdır”

nusret-bayraktar-003.jpg

KASAP, “7 HAZİRAN SEÇİMLERİ BİR FETİH SÜRECİ OLACAKTIR”

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “7 Haziran şimdiye kadar gelmiş geçmiş en önemli seçimlerden birisi olduğu ifade ediliyor. Bu bence seçimden de öte bir fetih süreci olacaktır. Rize Belediyesi içerisinde yapmış olduğumuz çalışmaların ve Rize genelinde yapılan bütün yatırımların devam edebilmesi ve kalitesinin artarak gerçekleşebilmesi için, varolan birlik ve beraberliğin artarak devam etmesi gerekmektedir”

resat-kasap-011.jpg

AYAR, “RİZE, 7 HAZİRAN’DA GEREKLİ MESAJI VERECEKTİR”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, “Köy ve mahalle muhtarlarımızla beraber çalışıyoruz. Köy ve mahalle başkanlarımız ve tüm teşkilatımız birlikte çalışıyoruz. Rize’mizin 2011’de, 2014’de ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaptığı gibi 7 Haziran’da yeni bir rekorla bütün Türkiye’ye gerekli mesajı verecektir”

hikmet-ayar-007.jpg

BAK, “ONLAR BİZİM UÇ BEYLERİMİZDİR”

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Osman Aşkın Bak, “Köy ve mahalle temsilcilerimiz bizlerin ve teşkilatımızın halkla kaynaşmasında, taleplerin bize aktarılmasına çok büyük rol oynamaktadırlar. Onlar bizim uç beylerimizdir. Rize’deki birlik ve beraberliğimiz bozulmasın. 7 Haziran’da Rizeli hemşerilerimiz sandıklardan gereken cevabı verecektir”

osman-askin-bak-006.jpg

KAZANCI, “SİYASİ İSTİKRARLA HİZMETLER TAMAMLANACAK”

Rize İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kazancı, “Siyasi büyüklerimizin bize sağladığı imkanlar doğrultusunda, ekibimizle birlikte 351 köyümüzün en ücra köşelerine kadar hizmetler vermekteyiz. Siyasi istikrarımızın ve büyüklerimizin bizlere desteği sürdüğü müddetçe kalan hizmetleri Allah bizlere nasip eder diye diliyorum”

mehmet-kazanci-001.jpg