TBB Başkanı Feyzioğlu, Rize Valisi Çeber’i Ziyaret Etti

TBB Başkanı Feyzioğlu, Rize Valisi Çeber’i Ziyaret Etti
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Rize Valisi Kemal Çeber’i ziyaret etti.

Rize Barosu tarafından düzenlenecek ruhsat törenine katılmak üzere kente gelen Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Rize'deki ziyaretleri kapsamında makamında ziyaret ettiği Vali Kemal Çeber ile bir süre görüştü.

Gerçekleşen ziyarette Avukat Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Valilik Şeref Defteri’ni imzalayarak Rize’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Feyzioğlu, Vali Çeber’e de misafirperverliği dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

turkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(4).jpg

Vali Çeber, ziyaretinden ötürü Feyzioğlu'na teşekkür etti ve kendisinin Rize'de bulunmasından mutluluk duyduğunu ifade ederek Feyzioğlu ile bir süre karşılıklı sohbet etti.

Ziyarette Feyzioğlu'na, Rize Barosu Başkanı Av. Ümit Peçe ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber Erzurum Barosu Başkanı Talat Göğebakan ve Gümüşhane Bayburt Bölge Barosu Başkanı Serkan Pekmezci de eşlik etti.

Ziyaret, karşılıklı hediye takdimiyle sona erdi.

metin-feyzioglu-rize-valisi-kemal-cebere-ziyaret-(1).jpgmetin-feyzioglu-rize-valisi-kemal-cebere-ziyaret-(3).jpgmetin-feyzioglu-rize-valisi-kemal-cebere-ziyaret-(2).jpgmetin-feyzioglu-rize-valisi-kemal-cebere-ziyaret-(4).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(3).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(2).jpgturkiye-barolar-birligi-(tbb)-baskani-avukat-prof.-dr.-metin-feyzioglu,-rize-valisi-kemal-ceber’i-ziyaret-etti-(1).jpg