TBMM Başkanı Kahraman'ın Hastanede Tedavi Gördüğü Ortaya Çıktı. Başbakan Hastanede Meclis Başkanını Ziyaret Etti

TBMM Başkanı Kahraman'ın Hastanede Tedavi Gördüğü Ortaya Çıktı. Başbakan Hastanede Meclis Başkanını Ziyaret Etti
TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın üst solunum yolu rahatsızlığı geçirdiği ve tedavisinin devam ettiği bildirildi. Başbakan Binali Yıldırım, rahatsızlığı nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ı ziyaret etti.

Başbakan Binali Yıldırım'ın bugün Ankara'da yaptığ ziyaretle, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın iki haftadır hastanede tedavi gördüğü anlaşıldı.

'İsmail Kahraman'ın tedavisi devam ediyor'

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığınca yapılan açıklamada, Meclis Başkanı Kahraman'ın sağlık durumuna ilişkin çıkan haberler üzerine açıklama yapma gereği duyulduğu belirtildi.

Açıklamada, "Üst solunum yolu rahatsızlığı geçirmekte olan TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın tetkik ve tedavisi devam etmektedir." denildi.

Başbakan Binali Yıldırım, bir süredir rahatsızlığı nedeniyle Güven Hastanesinde tedavi gören TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı ziyaret etti. Yıldırım, Kahraman'a geçmiş olsun dileklerini iletti. Yıldırım'ın ziyaret ettiği diğer isim ise aynı hastanede tedavi gören Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yüksel Coşkunyürek oldu.

basbakan-hastanede-meclis-baskanini-ziyaret-etti.jpg