Tebrik İçin Gönderilen Çiçekleri Sattı, 24 Öğrenciye Burs Verdi

Tebrik İçin Gönderilen Çiçekleri Sattı, 24 Öğrenciye Burs Verdi
Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, kendisine tebrik için gönderilen çiçekleri satarak elde edilen geliri ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak verdi.

Rize'de 31 Mart yerel seçimlerinde CHP'den Fındıklı İlçe Belediye Başkanlığına seçilen Ercüment Şahin Çervatoğlu, yaptığı açıklamada, satılan çiçeklerden elde edilen geliri ihtiyaç sahibi 24 öğrenciye burs olarak verdiklerini söyledi.

Belediye başkanı seçilmesin ardından kutlamak için makamına yüzün üzerinde çiçek gönderildiğini ifade eden Çervatoğlu, "Göreve geldiğimiz takdirde tebrik ve kutlama çiçeklerini satacağımızı ve elde edilen geliri de ihtiyaç sahibi öğrencilere burs olarak vereceğimizi beyan etmiştik. Çiçekleri satarak 10 bin 96 lira gelir elde edildi. İhtiyaç sahibi 24 öğrenci tespit edip kendilerine ulaştırdık." diye konuştu.

rize-findikli-belediye-baskani-ercument-sahin-cervatoglu,-kendisine-tebrik-icin-gonderilen-cicekleri-satarak-elde-edilen-geliri-ihtiyac-sahibi-ogrencilere-burs-olarak-verdi-(4).jpgrize-findikli-belediye-baskani-ercument-sahin-cervatoglu,-kendisine-tebrik-icin-gonderilen-cicekleri-satarak-elde-edilen-geliri-ihtiyac-sahibi-ogrencilere-burs-olarak-verdi-(3).jpgrize-findikli-belediye-baskani-ercument-sahin-cervatoglu,-kendisine-tebrik-icin-gonderilen-cicekleri-satarak-elde-edilen-geliri-ihtiyac-sahibi-ogrencilere-burs-olarak-verdi-(2).jpgrize-findikli-belediye-baskani-ercument-sahin-cervatoglu,-kendisine-tebrik-icin-gonderilen-cicekleri-satarak-elde-edilen-geliri-ihtiyac-sahibi-ogrencilere-burs-olarak-verdi-(1).jpg