Tecavüzcüsünü, babasının elinden böyle kurtardı

Tecavüzcüsünü, babasının elinden böyle kurtardı
Samsun'da bir baba, kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan genci duruşma çıkışı adliye önünde kafasına taşla vurarak hastanelik etti.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde geçen yıl A.K.'nin (34) kendisiyle iki kez ilişkiye girdiğini söyleyen S.A. (16), polise şikayette bulundu. Olayla ilgili gözaltına alınan A.K. hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "cinsel istismar" suçundan dava açıldı.

Davanın duruşmasında A.K., kendini savunarak, "S.A. ile telefonda tanıştım. Daha sonra arkadaş olduk. Bana 18 yaşında olduğunu söylemişti. Bir kez teyzesinin evinde, bir de halasının evinde buluştuk. Kendisiyle ilişkiye girmedim. Bir keresinde teyzesinin evinde seviştik. Bizi eniştesi ve teyzesi yakaladı. Zorla bir şey yapmadım" dedi.

S.A. ise A.K.'nin doğru söylemediğini ve kendisiyle 2 kez cinsel ilişkiye girdiğini ileri sürerek, namusunu temizlemesini istedi.

Mahkeme heyeti, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden gelen raporda yaş tespiti için kemik testine giden S.A.'nın 18 yaşın üzerinde olduğunun tespit edildiğini açıkladı. S.A.'nın İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilerek gerek yaş tespiti gerekse olay sonrası ruhsal dengesinin bozulup bozulmadığının araştırılması için duruşmayı erteledi.

Duruşma çıkışı adliye önünde S.A.'nın babası R.A. (43), kaldırım taşıyla A.K.'yi kafasından yaraladı. Adliye polisi R.A.'yı gözaltına alırken, A.K. ambulansla Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gazi Polis Merkezi'ne teslim edilen baba R.A., A.K.'nin kızına tecavüz ettiğini ve serbest dolaşmasının zoruna gittiğini söyledi.

6.20110526235421..jpg

4.20110526235246..jpg

9.20110526235534..jpg