Tedavi İçin Afyonkarahisar’a Getirilen Gazzelileri İhh Üyeleri Karşıladı

Tedavi İçin Afyonkarahisar’a Getirilen Gazzelileri İhh Üyeleri Karşıladı
İsrail’in, Filistin’e gerçekleştirdiği saldırılarda yaralanan ve tedavi için askeri uçakla Afyonkarahisar’a getirilen Gazzelileri hastane bahçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyeleri karşıladı.

- İsrail’in, Filistin’e gerçekleştirdiği saldırılarda yaralanan ve tedavi için askeri uçakla Afyonkarahisar’a getirilen Gazzelileri hastane bahçesinde İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyeleri karşıladı.

Konvoy eşliğinde, ellerinde Filistin bayrakları ile hastaneye gelen İHH üyeleri burada, Filistin’e destek eylem yaptılar. İsrail aleyhine slogan atan eylemciler adına basın açıklaması yapan İHH Afyonkarahisar İl Temsilcisi Ahmet Ertürk, İsrail ile Filistin arasındaki savaşın galibinin Müslümanlar olduğunu kaydetti. Gazze’nin kurtulduğu, bağımsızlığını ilan ettiği gün oraya gideceklerini söyleyen Ertürk, “Birazdan Gazzeli kardeşlerimiz uçak ile Afyonkarahisar’a inecek ve burada Devlet Hastanesinde tedavi olacaklardır. Gazzeli kardeşlerimiz yalnız değildir, bugünde onların yanındayız, yarında onların taburcu olacağı gün inşallah bayramımız olacak ve onları memleketlerine yürüyerek, ellerini sallaya sallaya göndereceğiz. Dualarımız bunun içindir, Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Açıklamanın ardından gurup üyeleri dağıldı.

(GC-