Tek Hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Tanışmak

Tek Hayali Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Tanışmak
Siirt'te AK Parti'nin hiçbir etkinliğini kaçırmayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sevgi duyan zihinsel engelli Ramazan Elçiçek'in tek...

Siirt'te AK Parti'nin hiçbir etkinliğini kaçırmayan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük sevgi duyan zihinsel engelli Ramazan Elçiçek'in tek hayali, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışmak.

Siirt'in Eruh ilçesinde ikamet eden Mehmet Yunus ve Fehime çiftinin 3 engelli çocuğundan biri olan ve kent merkezindeki bir rehabilitasyon merkezinde eğitim gören Ramazan Elçiçek (26), kentte AK Parti'nin hiçbir etkinliğini kaçırmıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a büyük bir hayranlık ve sevgi duyan Elçiçek, tek hayalinin de Erdoğan ile tanışmak olduğunu belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fanatik bir hayranı olduğundan, tek vatan, tek millet, tek devlet ve tek bayrak için "Evet" dediğini anlatan Elçiçek, ömründe bir kez de olsa Cumhurbaşkanı Erdoğan'la konuşmak istediğini söyledi. Elçiçek, "Sayın Cumhurbaşkanım siz Siirtlilerin eniştesisiniz. Ben sizi çok seviyorum, sizi görmek istiyorum. Sizi Siirt'e davet etmek istiyorum" dedi.

(Mehmet Niyazi Deniz /İHA)

Kaynak:IHA