Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını: 3 Gözaltı

Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını: 3 Gözaltı
İstanbul Kartal'da bir tekel bayisine operasyon düzenleyen narkotimler, 3.5 kilogram esrar, pompalı tüfek ve tabanca ele geçirdi.

İstanbul Kartal'da bir tekel bayisine operasyon düzenleyen narkotimler, 3.5 kilogram esrar, pompalı tüfek ve tabanca ele geçirdi. Operasyonda 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı Sokak Suçları ve Narkotim Büro Amirliği ekipleri, Kartal'da bir tekel bayisinde uyuşturucu madde depolandığı ve satıldığı ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren narkotimler, fiziki ve teknik takiplerin ardından operasyon için düğmeye bastı. Hazırlıklarını tamamlayarak harekete geçen tim, dün saat 21.00 sıralarında Soğanlık Yeni Mahallesi'ndeki bayiye operasyon düzenledi.

BAYİDEN 3 BUÇUK KİLOGRAM ESRAR FIŞKIRDI

Operasyonda bayiye giren narkotimler, iş yerinin arka bölümünde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda siyah renkli çöp poşetinin içerisinde 3 buçuk kilogram esrar ele geçirildi. Polis ekipleri aramalarda ayrıca ruhsatsız bir pompalı tüfek, tabanca ve 24 adet mermi buldu. Ele geçirilen esrar maddelerine ve diğer suç unsurlarına polis tarafından el konuldu.

3 ŞAHIS GÖZALTINA ALINDI

Aramaların tamamlanmasının ardından E.Ö., M.E. ve A.M. isimli zanlılar gözaltına alındı. Polis aracına bindirilen şahıslar, ifadeleri alınmak ve sorgulanmak üzere şubeye götürüldü.

Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını: 3 Gözaltı

Tekel Bayisine Uyuşturucu Baskını: 3 Gözaltı

Kaynak:IHA