Teknede doğum günü kutlaması gençlerin yeni gözdesi

Teknede doğum günü kutlaması gençlerin yeni gözdesi
Doğum günü organizasyonları için boğazda ekonomik, lüks ve mega yatları kiralama imkanını kaçırmayın...

Bu haberde sizlere doğum günü organizasyonları için boğazda ekonomik, lüks ve mega yatları kiralama imkanını sunan www.teknededogumgunu.com şirketini tanıtacağız. Her şeyden önce hemen belirtmek isteriz ki firma özel tekne ve yat kiralama hizmetini sadece aylarında vermiyor. Kış aylarında da kesintisiz olarak doğum günleri için hizmet vermeye devam ediyor. 2 kişiden 30 kişiye kadar olan grupları yatlarda, daha fazla katılımın olacağı grupları da teknelerde en güzeli şekilde ağırlıyorlar. Yatlar için kiralama süresi en az 2 saat olup, menü hizmeti almadan kiralama yapılarak dışarıdan yiyecek ve içecek getirilme imkanı bulunuyor. Aynı şekilde de tekneler de yemeksiz olarak kiralanarak dışarıdan malzeme getirilebilir. Ancak bu durumda hem yemek esnasında servise yardım edilmesi hem de organizasyon sona erdikten sonra tekne ve yatlarda yapılacak olan temizlik işleminin halledilmesi için firmanın önerdiği sayıda garson hizmeti alınması gerekecektir.

Firmanın sitesi son derece zengin bir içerikle donatılmış durumda. Teknede doğum günü fiyatları başta olmak üzere doğum günü organizasyonları ile ilgili her şey sitede bulunuyor. Daha önce organize edilen turların fotoğrafları, videoları, menü detayları, güzergah bilgisi ve müşteriler tarafından en çok sorulan sorular ve detaylı cevapları da site içeriğinde yer alıyor. Doğum gününüzü teknede kutlamaya karar verdiyseniz ve içiniz rahat bir şekilde bu özel gecenizi emanet edebilecek bir organizasyon firması arıyorsanız kendileri ile görül rahatlığıyla çalışabileceğinizi söyleyebiliriz. Firmayla temas kurmadan önce sitelerinde kısa bir gezinti yaparsanız gerekli olan ön bilgiyi alarak kendinizden daha emin bir şekilde görüşme gerçekleştirebilirsiniz. Diğer organizasyon firmalarının hiç birinden olmayan detaylı fiyat listesi ve zengin içerik sayesinde firma boğazda lider konuma gelmiş durumda. Sitenin üst kısmındaki kutucuklara kişi sayınızı, menü tercihinizi, organizasyonun kaç saat süreceğiniz ve istiyorsanız ekstra hizmetleri seçerek kendi sürpriz doğum günü paketinizi kendiniz hazırlayabilirsiniz. Evet, bu kadar basit!

Firma tabi ki sadece doğum günleri için değil aklına gelen her türlü bireysel ve kurumsal organizasyon için yemekli, yemeksiz, kokteyl ya da kahvaltı düzeninde turlar düzenliyor. Özellikle yaz aylarında organize edilen yüzme turları sayesinde arkadaşlarınızla sıkıcı yaz yaz sıcaklarını son derece eğlenceli bir hale çevirebilirsiniz. Bunun dışında nikah sonrası yemek ve eğlence organizasyonları, nişan törenleri, mezuniyet baloları, iftar yemekleri, fasıl geceleri, iş yemeği görüşmeleri ve bayi toplantıları gibi her türlü aktivitenizde kişi sınırlaması olmadan tüm sene hizmet veriyorlar. Yaz aylarındaki talep yoğunluğunu dikkate alarak rezervasyon işlemi için acele etmenizi tavsiye ederiz. Rezervasyon yapmak için atmanız gereken ilk adım firmayla temas kurmak ve anlaşma sağladığınız toplam ücretin yarısını kendilerine kaparo ödemesi olarak göndermenizdir. Kaparo almadan rezervasyon yapmıyorlar..