Teknik Direktör Karaman'dan Soyadaşı Rektör Karaman'a 61 Numaralı Rizespor Forması

Teknik Direktör Karaman'dan Soyadaşı Rektör Karaman'a 61 Numaralı Rizespor Forması
Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Teknik Direktör Karaman, Rektör Karaman’a isminin yazılı olduğu 61 numaralı Rizespor forması hediye etti.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette RTEÜ Genel Sekreteri Adnan Er, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul (BESYO) Müdürü Prof. Dr. Arslan Kalkavan ve Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Saffet Mete'nin de aralarında bulunduğu görüşmede Rektör Prof. Dr. Hüseyin Karaman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

RTEÜ gibi güzide kulübümüz Çaykur Rizespor’un da Rize’nin marka değerini artırmada görev üstlendiğini kaydeden Rektör Karaman, yeşil mavili kulübe ligde güzel bir seri yakalamaları temennisinde bulundu.

hikmet-karamandan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(3).jpg

Rektör Karaman’a öncelikle kendilerini ağırladıkları için teşekkürlerini sunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bugüne kadar Üniversite camiasının kulübe vermiş olduğu desteğin ligdeki zorlu yarış sürecinde de devam etmesini beklediklerini söyledi.

RTEÜ’nün, Rize spor kulüplerine sağladığı katkıların, öğrencilerin sportif ihtiyaçlarını karşılamak için sunduğu imkânların konuşulduğu görüşme ziyaretin anısına çekilen hatıra fotoğrafı ve forma takdiminde bulunulması ile sona erdi. Teknik Direktör Karaman'ın soyadaşı RTEÜ Rektörü Karaman'a  61 numaralı Rizespor forması hediye etmesi dikkat çekti.

hikmet-karamandan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(2).jpg

hikmet-karamandan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(4).jpghikmet-karamandan-rteu-rektoru-huseyin-karamana-ziyaret-(1).jpg