Teknik Kadroda Değişiklik

Teknik Kadroda Değişiklik
Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor'un sportif direktörü Oğuz Aydın, Kasımpaşa'dan forvet oyuncusu Erhan Küçük ile prensipte anlaştıklarını söyledi.

Aydın, yaptığı açıklamada, ilk yarıdaki hedeflerinin çok uzağında kaldıklarını belirterek, ''Bu nedenle transfer çalışmalarına zaman kaybetmeden başladık. İlk olarak Kasımpaşa'dan Erhan Küçük ve kulübü ile görüşmelerimizi yaptık. Erhan Küçük ve kulübü ile prensip anlaşmasına vardık. Transfer döneminin başlaması ile Erhan ile resmi sözleşme imzalayacağız'' diye konuştu.

Ligde ilk yarıda topladıkları puanların hedeflerinin çok altında olduğunu ifade eden Aydın, ''Süper Lig yarışında ilk yarı sonunda liderle aramızda 12 puanlık bir fark var. Çok kolay olmasa da üç puanlı sistemde bu fark kapatılmayacak bir fark değil. Yapacağımız isabetli transferlerle ikinci yarı için çok daha iyi bir kadro oluşturma çalışmalarına başladık. Devre arasında 6 futbolcu transfer ederek kadromuzu güçlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.

Teknik direktör Mehmet Şansal'ın ilk yarının bitimine üç hafta kala göreve geldiğini kaydeden Aydın, şunları söyledi:

''Hocamız başkanımızın isteği doğrultusunda görevi bırakabileceğini ifade etmişti. Ancak hocamızın bir türlü rahat ve kendi ekibi ile çalışma şansı olmamıştı. Hocamız Mehmet Şansal'ın başkanımızla yaptığı görüşme sonrası, başkanımız Metin Kalkavan kendisine olan güvenini yeniledi. Hocamız da kendisinin isteği doğrultusunda yeni bir teknik kadro yapılanmasına gitti. Bu çalışma doğrultusunda yardımcı antrenör Ömer Can Göksu ile yollarımızı ayırdık.

Mustafa Yokeş ve Çaykur Rizespor A2 takımında görev yapan Mehmet Ali Karaca'yı yardımcılıklarına getirdik. Böylece çok daha güçlü bir teknik kadro oluşturduk.''

Aydın, takımdan ayrılacak ve kiralık gönderilecek futbolcuların ise bir kaç gün içerisinde netleşeceğini sözlerine ekledi.