TEOG Başarısı Ödülle RENK'lendirildi

TEOG Başarısı Ödülle RENK'lendirildi
Rize Valisi Ersin Yazıcı, TEOG Sınavlarındaki başarıdan dolayı Rize il genelindeki eğitim kurumlarında görev yapan yönetici ve öğretmenleri “Başarı Belgesi” ile ödüllendirdi.

Rize Öğretmenevinde düzenlenen yemeğe, Vali Ersin Yazıcı, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Yöneticileri, Okul İdarecileri ile Öğretmenler katıldı.

Rize'de eğitim konusunda sürdürülen projeler, gelinen nokta, başarılar ve sorunlar konusunda değerlendirmede bulunan Vali Yazıcı, Rize'de eğitim alanındaki başarı çıtasının daha yukarılara çıkarılması adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini kaydetti.

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-3.jpg

Yazıcı, programdaki konuşmasında, "Bu eğitim öğretim döneminde 'Rize’de Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi kapsamında uygulanan bir projemiz var. Bu projemize bütün Rize sahip çıktı ve desteklerini esirgemediler. Bu projeyi o kadar gönülden desteklediniz ki hem okul müdürlerimiz hem öğretmenlerimiz olarak biliyorsunuz bu dönem içerisinde başarılı sonuçlarını almaya başladık. İnsanlar inandıktan sonra başaramayacağımız hiçbir iş yok. Eğitimcilerimizin gösterdiği gayreti görüyoruz. Hepimizin eğitime yüksek oranda destek vermesiyle eğitimde arzu edilen başarı yakalanacaktır. Yapılan bu güzel projelerin, çalışmaların, güzel davranışların takdir edilmesi ve bunların devamlılığının sağlanması konusunda daha kaliteli hizmetler sunmak için bu ödül vermeyi bir fırsat olarak görüyoruz.” dedi.

ersin-yazici.20150121143344.jpg

Konuşmasının devamında eğitimde yarınların bugünden daha güzel olacağına dikkat çeken Vali Yazıcı " Eğitimde başarı için hepimize büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor. Rize’mizde en öncelikli sorunumuz eğitimdir. İlimizde eğitim başarısının artırılması için üzerine görev düşen herkesin mesai gözetmeksizin yerine getirmesi gerekir. Özellikle bu sınavlarla ilgili çok arkadaşımız hafta sonunu, ders bitimini, tatil vakitlerini feda ederek bu işlere destek verdiler. Bu başarı böyle oluştu. Ama bizim sadece düşündüğümüz sınav başarısı da değildi. Eğitimdeki kalitenin arttırılmasıydı. Bu kaliteyi arttırdığımızda bütün başarılı sonuçları birlikte elde etmemiz mümkündür. Ümit ediyorum,2015 yılı Rize açısından bütün sektörlerde olduğu gibi eğitim açısından da son derece başarılı bir yıl olsun." şeklinde konuştu.
 Vali Ersin Yazıcı, daha sonra ise masaları tek tek dolaşarak öğretmenlerle sohbet etti.

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-4.jpg

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-5.jpg

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-6.jpg

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-7.jpg

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-8.jpg

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-9.jpg

rizede-teog-basarisi-dolayisiyla-ogretmenlere-basari-belgesi-verildi-10.jpg