Tepe'den Türkiye Birincisi Rizeli Doktora Teşekkür Belgesi

Tepe'den Türkiye Birincisi Rizeli Doktora Teşekkür Belgesi
Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, yan dal uzmanlık branş sınavında Türkiye 1.'si olarak Gazi Üniversitesi Romatoloji bölümünü kazanan RTEÜ Tıp Fakültesi Dahiliye bölümünde görevli Dr. Hakan Babaoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesi Dahiliye bölümünde görev yapan Dr. Hakan Babaoğlu, Türkiye genelinde yapılan yan dal uzmanlık branş sınavında Türkiye 1.'si olarak Gazi Üniversitesi  Romatoloji bölümünü kazandı.

Babaoğlu’nun yeni görevi için Rize’den ayrılacak olması dolayısıyla Babaoğlu’nu makamında ağırlayan Rize İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, Babaoğlu'nun uzmanlık eğitimini aldıktan sonra tekrar memleketine gelerek hizmet vermesi için kendisine teklifte bulunduğunu belirterek, Babaoğlu’na Rize’ye olan hizmet ve üstün gayretinden dolayı teşekkür belgesi verdi.

Tepe, daha sonra yaptığı açıklamada ise  “Rizeli olan hekim arkadaşımız çok büyük bir başarı göstermiştir. Rize’de çalıştığı süre içerisinde kusursuz hizmet vererek hastalara çok iyi davranmış, hasta memnuniyetini en üst seviyede oluşturmuştur. Kendisine yeni görev yerinde başarılar diliyoruz” dedi. 

mustafa-tepe-ile-hakan-babaoglu-001.jpg