Terim 3 Türk yıldızla birlikte gidiyor!

Terim 3 Türk yıldızla birlikte gidiyor!
Evet yeni sezonda bir takım çalıştıracağım diyen Fatih Terim, gideceği kulübe eski oyuncuları Semih Şentürk, Tuncay Şanlı ve Arda Turan'ı da götürecek

A Milli Takımımız’la yollarını ayırdıktan sonra adı birçok kulüple anılan Fatih Terim’le, Yunanistan’ın Olympiakos ve Almanya’nın Hamburg kulüplerinin ilgilendiği öğrenilmişti.

Tecrübeli hocanın şu an için herhangi bir takımla anlaşma sağlamadığını belirtirken, gideceği kulübe takımlarında sorun yaşayan milli takımdan üç yıldızı, Fenerbahçeli Semih Şentürk, Stoke City’li Tuncay Şanlı ve Galatasaraylı Arda Turan’ı da götüreceği bildirildi. Terim’in kafasındaki bu üçlünün de, tecrübeli hocayla çalışmaktan büyük mutluluk duyacakları ifade edildi.

Olympiakos ve Hamburg peşinde

Deneyimli hoca için Olympiakos ve hocası Bruno Labbadia ile yollarını ayıran Hamburg’un, ısrarcı olduğu vurgulanırken gelişmelerle ilgili konuşan Terim, “Evet yeni sezonda bir takım çalıştıracağım. Şu an şarj oluyorum. Birçok kulübün benimle ilgilendiği doğrudur. Zaten avukatım ve menacerim Moreno aracılığıyla, görüşmeler sürüyor. Ben şahsen hiçbir kulüple temasa geçmedim. Zaten bu olsa, iş bitmiş demektir” yorumunu yaptı.