Terim, Estonya maçının ilk 11'ini açıkladı

Terim, Estonya maçının ilk 11'ini açıkladı
Fatih Terim, Estonya maçının ilk 11'ini açıkladı, kadroda Nihat yok...

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, 2010 Dünya Kupası Elemeleri'nde yarın Kayseri'de oynanacak Estonya maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Fatih Terim, yarın ki Estonya maçı öncesinde Nihat Kahveci'nin oynamayacağını söylerken Hamit ile ilgili de umutsuz konuştu.

KÖTÜ SENARYONUN EN KÖTÜSÜ
Fatih terim Terim Nihat'ın oynamasını çok istediğini ancak Bosna maçını düşünerek yarın Nihat'ı riske etmeyeceğini belirtti. Hamit'in oynayıp oynamayacağının net olmadığını söyleyen Terim; "Bunu ben de merak ediyorum. Gökhan'lardan fire vermeyeceğimizi düşünüyorum. Hamit'in oynamasını istiyorum. Nihat, Bosna'ya gelecek. Yarın riske atarsak sakatlığı uzar ve dönüşü uzun sürebilir. Bazı önemli oyuncuları dinlendirme lüksümüz yok." Fatih Terim ayrıca normal şartlarda Bosna'nın Ermenistan'ı yeneceğini söyledi. "Oyuncularım sorumluluklarının bilincinde" diyen Terim, konuşulan tablonun kötü senaryonun en kötüsü olduğunu da ifade etti.

FUTBOLCULARIMLA KONUŞMAMA GEREK YOK
Terim yarın maça baskı ile başlayacakların belirterek şöyle konuştu:"İlk golü erken bulmak istiyoruz. İkinci olacağımızla ilgili inancım yüzde 100. Oyuncularımın inancı da devam ediyor. Sırtımızı yere getirmeden pes etmek mümkün değil. Türk Milli Takımı zorları başararak buraya geldi. Futbolcularımla konuşmama gerek yok. Onlar her şeyin farkında. Estonya çok diri ve koşan bir takım. Duran toplarda da etkililer."

İŞTE İLK 11
Terim, basın toplantısında Estonya karşısında sahaya süreceği 11'i de açıkladı. Ay-Yıldızlı ekibimizin ilk 11'i şöyle:

"Volkan , Gökhan Gönül, Gökhan Zan, Servet, Hakan Balta, Kazım, Hamit (Ceyhun Gülselam), Emre Belözoğlu, Arda, Tuncay, Sercan