"Terör Yuvalarını Birer Birer Dağıtacağız”

"Terör Yuvalarını Birer Birer Dağıtacağız”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kısa bir süre içinde Afrin ve Münbiç'ten başlayarak Suriye'deki diğer terör yuvalarını birer birer dağıtacağız"...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kısa bir süre içinde Afrin ve Münbiç'ten başlayarak Suriye'deki diğer terör yuvalarını birer birer dağıtacağız" dedi.

AK Parti'nin Meclis Grup Toplantısında konuşan Erdoğan, Irak'ta oynanan oyunu bozduklarını, şimdi sıranın Suriye'de oynanan oyunu bozmaya geldiğini söyledi. Cumhurbaşkanı, "İnşallah yarın öbür gün, kısa bir süre içinde Afrin ve Münbiç'ten başlayarak Suriye'deki diğer terör yuvalarını da birer birer dağıtacağız" ifadelerini kullandı.

NATO'ya da seslenen Erdoğan, "Burada özellikle NATO'ya da bir serzenişim var: Ey NATO, siz ortaklarınızdan birine herhangi bir sınır tecavüzünde, tacizinde bulunanlara karşı tavır almakla da mükellefsiniz. Pekiyi şu ana kadar siz ne tür bir tavır aldınız" diye konuştu.

CHP'NİN YENİ İL BAŞKANININ SKANDAL PAYLAŞIMLARI

Erdoğan'ın gündeminde, Gezi olaylarında polise taş atan ve skandal açıklamalar yapan CHP'nin yeni İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da vardı. Skandal paylaşımları okuyan Erdoğan, "Ey Kılıçdaroğlu, ey Kemal efendi, söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu. Kimle yoldasın, ortada işte" dedi.

Kaynak:IHA