Terörü Biz Bitirdik AKP Fırlattı!

Terörü Biz Bitirdik AKP Fırlattı!
Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşegül Dalkır Kahveci, bir dizi ziyaretler için geldiği Rize'de "Türkiye'deki sorunları çözecek kişi Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek'tir dedi ve ekledi...

Demokrat Parti (DP) Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşegül Dalkır Kahveci, Rize'de bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaret esnasında Kahveci terörün kendi dönemleri sırasında sona erdiğini ancak Ak Parti iktidarı zamanında terörün yine artış gösterdiğini ifade ederek ülkedeki tüm sorunların Namık Kemal Zeybek ile çözüme kavuşacağını söyledi.

Partisinin Rize il başkanlığını ziyaret eden Kahveci, Karadeniz'deki ziyaretleri kapsamında Rize'ye geldiğini söyledi.

Partilerinin köklü bir parti olduğunu ifade eden Kahveci, ''Halkımız vekaleti sayın genel başkanımız Namık Kemal Zeybek'e verirse tüm sorunlar çözülecektir. İktidarımız döneminde ülkemizde terör sıfırlanmıştı. Ancak bu hükümet döneminde son yıllarda çok arttı. Biz Türk milleti için her şeyi seferber ettik, yapmaya da devam edeceğiz'' dedi.

Demokrat Parti'nin, kadınlara pozitif ayrımcılık yaparak milletvekili aday adayı müracaatında ücret almadığını belirten Kahveci, kadın aday adaylarının erkeklerden fazla olduğunu, kadınların mecliste daha çok temsil edilmesini arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

1.20110407220224..jpg