“Terörün Sonunu Getirene Kadar Oradayız”

“Terörün Sonunu Getirene Kadar Oradayız”
TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Ansızın gireriz dedik ve girdik, gireceğiz. Terörün sonunu getirene kadar orada olacağız" dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Ansızın gireriz dedik ve girdik, gireceğiz. Terörün sonunu getirene kadar orada olacağız" dedi.

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Kadın Kolları 5. Olağan Kongresinde konuştu. Belediye Konferans Salonunda gerçekleştirilen kongrede Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili konuşan Aydın, "Söz konusu bu milletin menfaatleriyse, söz konusu ülkemizin sınır güvenliği olursa, söz konusu ümmet ise kendi kararımızı kendimiz veririz. Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz. Ansızın gireriz dedik ve girdik, gireceğiz. Terörün sonunu getirene kadar orada olacağız" dedi.

"TÜRKİYE'DE DE SON TERÖRİST BİTENE KADAR BU MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ"

TBMM Başkanvekili Aydın şunları kaydetti:

"Afrin yüksek dağlarla Türkiye'ye sınır olan bir yer. Oradan, Amanoslar'dan PKK'lılar, YPG'liler habire Türkiye'ye sızıyor. Oradan Türkiye'ye taciz ateşleri oluyor. Oradan Türkiye'ye yönelen çok ciddi tehditler, tehlikeler var. Türkiye Cumhuriyeti buna pabuç bırakır mı? Türkiye Cumhuriyeti kendi halkının, milletinin güvenliğini almayıp ne yapacak? İşte siz kendi güvenliğiniz için hemen yanı başınızda bir müdahalede bulunduğunuz zaman terör örgütlerine terör örgütlerine bir şekilde gününü gösterdiğiniz zaman onları besleyenlerin hepsi hop oturup, hop kalkıyor. Ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar biriz beraberiz, hep birlikte inşallah Türkiye'yiz. Hep birlikte orada da, Türkiye'de de son terörist bitene kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Afrin'de de meşru hakkımızı kullandığımızı, kesinlikle Suriye'nin toprak bütünlüğüne saygılı bir şekilde bulunduğumuzu hedefin ise orada varlık gösteren terör unsurları ve bu unsurlara ait bütün silahlar, depolar ve lojistik üstler olduğunu herkes biliyor. Ama bilmelerine rağmen onlar ortalığı karıştırmaya devam edecekler. Biz ne yaptığımızı biliyoruz, hangi yolda olduğumuzu biliyoruz, bu yolda kararlı bir şekilde emin adımlarla devam edeceğiz."

Divan Başkanlığını Şaziye Gündüz'ün yaptığı 5. Olağan Kongre'de Perihan Gümüş yeniden başkanlığa seçildi.

(Ahmet Arslantaş/İHA)

Kaynak:IHA