TFF, Müsabakalarda Görev Alan Polisin Ücretini Ödedi

TFF, Müsabakalarda Görev Alan Polisin Ücretini Ödedi
Rize 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, bir polis memurunun spor müsabakalarında harcırah ödenmesi yönündeki başvurusunu haklı buldu. Türkiye Futbol Federasyonu, mahkeme kararının ardından harcırahı polis memurunun hesabına aktardı.

Rize 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, bir polis memurunun spor müsabakalarında harcırah ödenmesi yönündeki başvurusunu haklı buldu. Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), mahkeme kararının ardından harcırahı polis memurunun hesabına yatırdı.

Rize 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, Rize'de görev yapan polis memuru C.C'nin 2013-2014 ve 2014-2015 yıllarında Çaykur Rizespor futbol takımının maçlarında görev aldığı maçlarla ilgili harcırahın icra yolu ile TFF'den alınmasına hükmetti.

TFF yetkilileri, mahkeme kararının ardından toplam 2 bin 264 lira 46 kuruşluk harcırah bedelini Rize İcra Dairesi Müdürlüğüne yatırdı. İcra dairesi de ilgili parayı polis memurunun banka hesabına aktardı.

Avukat Ümit Peçe, AA muhabirine, bu karar ile birlikte diğer polis memurlarının da görev aldıkları tüm müsabakalardan harcırah almak için ilgili federasyonlara bir dilekçe ile talepte bulunabileceklerini söyledi. Peçe, polis memurlarının söz konusu mahkeme kararını emsal göstererek dava açabileceklerini belirtti.