Karakter boyutu :



29 Ocak 2012 Pazar 08:48
TFF Rüşvet Teklif Etti mi? - VİDEO
58. maddede değişiklik için yapılan toplantı öncesinde TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan'ın, 2. ve 3. Lig başkanlarına rüşvet gibi bir teklif sunduğu ortaya çıktı.
Futbol Federasyonu'nda 58. maddedenin değişikliği için yapılan toplantı öncesi TFF Başkan Vekili Lutfi Arıboğan'ın, 2. ve 3. Lig başkanlarına rüşvet gibi bir teklif sunduğu ortaya çıktı.
Rüşvet teklifinin tanığı olan Altay Kulübü başkanı Ömer Hızlıok, TV8'de telefonla bağlandığı programda teklifin ayrıntılarını anlattı.
Hızlıok'un iddiasına göre TFF Başkan Yardımcısı Lütfi Arıboğan, puan silme cezasının uygulanması halinde şikeye karışan takımlardan kesilecek olan para cezasından elde edilen paranın 2. ve 3. lig takımlarına dağıtılmasını teklif etti.
Bu haber toplam 122 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI

RİZE







Facebook
Google
Yahoo
Digg
Del.icio.us
Twitter























