TFF'den Skandal Hata

TFF'den Skandal Hata
PFDK, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e ne zaman oynandığı belli olmayan maçtan ceza verdi.

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, komik bir hataya imza attı. Kurul, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e ne zaman oynandığı belli olmayan maçtan ceza verdi.

PFDK, dün yaptığı toplantıda cezaları açıkladı. Hakem Cüneyt Çakır'a yaptığı davranış nedeniyle Galatasaraylı futbolcu Engin Baytar, 11 maç men cezası alırken, açıklanan cezalar arasında Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener'e verilen ceza günün konusu oldu.

SADRİ ŞENER'İN CEZASI ESPRİ KONUSU OLDU

TFF'yi şike konusundaki tavrı nedeniyle eleştiren Sadri Şener'e ise 21 gün hak mahrumiyeti ve 15 bin Lira para cezasına verildi. Açıklanan cezanın başına aynı müsabakada denilerek oynanmayan ve olmayan bir maçtan dolayı ceza verilmesi espri konusu oldu. Sosyal paylaşım sitelerinde TFF'nin Trabzonspor'a ve Kulüp Başkanı Sadri Şener'e ceza vermek için fırsat kolladığını belirten Bordo-mavili taraftarlar, "hangi müsabaka" sloganıyla TFF'ye gönderme yaptı.

ENGİN BAYTAR'A REKOR CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), pazar günü Süper Kupa Finali'nde oynanan Fenerbahçe derbisinde itirazlarından sonra kırmızı kart gören ve hakem Cüneyt Çakır'a saldıran Galatasaraylı Engin Baytar'a 11 maç men ve 20 bin TL para cezası verdi.

Süper Kupa finalindeki olaylardan dolayı da Galatasaray'a 75, Fenerbahçe'ye ise 15 bin TL ceza geldi.

Öte yandan PFDK, Aykut Kocaman'a, hakeme yönelik hareketleri nedeniyle 10 bin TL para cezası verdi.