THY Bazı Seferleri İptal Etti

THY Bazı Seferleri İptal Etti
Türk Hava Yolları (THY), yurt genelinde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle iç ve dış hatta bazı seferlerini iptal ettiğini bildirdi.

Kar yağışı etkisini giderek artırırken, meteorolojinin yarın için yaptığı kar uyarısıyla birlikte Türk Hava Yolları resmi internet sitesinden bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli yolcularımız meteorolojik raporlar ışığında beklenen olumsuz hava durumunun Türk Hava Yolları uçuşlarını aksatma olasılığına karşı gerekli tedbirler alınmaktadır. Yolcularımız seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durum www.thy.com adresine veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz."

51 SEFER İPTAL

THY’nin yaptığı açıklamada, iç hatta Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları ile Ankara, Konya, Kayseri, Gaziantep, Adana, Denizli, Elazığ, Antalya, İzmir ile Adana çıkışlı 41 seferin iptal edildiği duyuruldu. Açıklamada ayrıca dış hatlarda Atatürk Havalimanı'ndan Tiflis, Budapeşte, Kişinev, Cenevre ile Tel Aviv'e yapılacak karşılıklı seferlerin iptal olduğu belirtildi.