Thy, Kıtalararası Uçacak Yolculara Özel Kulaklık Dağıtacak

Thy, Kıtalararası Uçacak Yolculara Özel Kulaklık Dağıtacak
Türk Hava Yolları (THY) kıtalararası uçuşlarda seyahat edecek ekonomi sınıfı yolcularına, özel tasarlanan kulaklık uygulaması başlattı.

Türk Hava Yolları (THY) kıtalararası uçuşlarda seyahat edecek ekonomi sınıfı yolcularına, özel tasarlanan kulaklık uygulaması başlattı. Bugün itibariyle ABD uçuşlarında başlatılan uygulama, Mayıs ayında tüm kıtalararası uçuşlarda uygulanacak.

Dünyada 297 destinasyona uçan Türk Hava Yolları (THY), yolcu memnuniyetini ve uçuş konforunu artırmak için kıtalararası seyahat edecek yolculara yönelik yeni bir uygulamayı hayata geçirdi. Başta Avrupa olmak üzere Kuzey Amerika, Güney Amerika, Afrika ve Uzakdoğu Asya gibi uzun mesafeli uçuşlar gerçekleştiren küresel taşıyıcı, kıtalararası uçuşlarının ekonomi sınıfında yolculara yeni model kulaklıklar sunacak.

MAYIS AYINDA KITALARARASI TÜM UÇUŞLARDA YER ALACAK

Bugünden itibaren tüm Amerika seferlerinde yolcuların kullanımına sunulan kulaklıklar, Mayıs ayı itibariyle ise tüm kıtalararası uçuşların ekonomi sınıfındaki yolcularla buluşacak. Uzun uçuş saatlerine göre özel tasarlanan yüksek ergonomi ve ses kalitesine sahip kulak üstü (headset) kulaklıklar, THY'nin ödüllü uçak içi eğlendirici sistemleriyle birlikte yolculara daha konforlu bir uçuş deneyimi sunma imkanı taşıyacak.

(Ferhat Yasak/İHA)

Kaynak:IHA