THY Müdüründen Fethullah Gülen'e Çirkin Sözler!

THY Müdüründen Fethullah Gülen'e Çirkin Sözler!
THY Marka Müdüru Serdar Özer Öztürk Twitter'da Fethullah Gülen hakkında cinsel içerikli yakışıksız paylaşımı sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Türk Hava Yolları Marka Müdüru Serdar Özer Öztürk'ün Fethullah Gülen hakkında cinsel içerikli yakışıksız tweet atmasına Gülen'in sevenleri büyük tepki gösterdi.

THY Marka Müdüru Serdar Özer Öztürk, "bi akp'li de fetrullah hocayi bir kizla bule halvet halde, asna fisneli capslese, sonra bi da sen vs bizde eglensek:D"  şeklinde bir tweet attı. Öztürk'ün attığı bu tweet sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekram Dumanlı da yapılan bu paylaşımı çok ağır dille eleştirerek, "Devletin maaş ve imtiyaziyla kanaat önderlerine saldıran herkesi Allah'a havale ediyorum. Vergilerimizden aldığınız paralar haram olsun! Devlette gorev yapan hiçbir kimse, hic bir sivil topluluk hakkında hakaretimiz konuşma hakkına sahip değildir. Devlet memuru olmanın yüklediği bir sorumluluk olmalı. Maaşını halkın vergisinden alan biri, halkın bir bölümüne hakaret edemez." şeklinde açıklamalrda bulundu.

İşte THY Marka Müdüru Serdar Özer Öztürk'ün Fethullah Gülen hakkında cinsel içerikli yakışıksız tweet....

1.20131215164939.jpg

THY'den İlk Açıklama

THY Genel Müdürü Hamdi Topçu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Twitter hesabından açıklama yapan Hamdi Topçu, "Thy müdürü ne maksatla olursa olsun edep dışı attığı twitt i kabul etmemiz mümkün değildir gereken yapılacaktır" dedi.

4.20131215164923.jpg

İşte Serdar Öztürk'e Twitter'da verilen tepkiler:

2.20131215165009.jpg

3.20131215165018.jpg