THY, Yarınki 40 Seferini İptal Etti

THY, Yarınki 40 Seferini İptal Etti
Türk Hava Yolları (THY), olumsuz hava şartları sebebiyle yarın yapılması gereken 40 iç ve dış hat seferini iptal etti.

THY'nin internet sitesinden yapılan duyuruda, yurt genelini etkisi altına alan ağır kış şartları nedeniyle havayolu ulaşımında aksamalar olduğu belirtilerek, yolcular iptal edilen yarınki iç ve dış hat seferleri hakkında bilgilendirildi.

Duyuruda, Atatürk Havalimanı'ndan yurt dışına yapılacak Hannover, Bakü, Cenevre, Atina, Hamburg, Nice ve Batum seferleri ile iç hatlarda Denizli, Ankara, Malatya, Diyarbakır, Gaziantep, İzmir, Muğla, Sivas, Erzincan ve Sinop'a yapılacak bazı seferlerin karşılıklı olarak iptal edildiği kaydedildi.

SÜRMELİ: "MECBUR KALMADIKÇA DIŞARI ÇIKMAYIN"

Meteoroloji Uzmanı Bünyamin Sürmeli de hurriyet.com.tr'ye özel yaptığı açıklamada vatandaşları uyardı: 'Yarın mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın ve araçlarınızı çıkarmayın.'

Sürmeli, yarın İstanbul'da etkili olacak kar yağışının daha önceki kar yağışı kadar etkili olmayacağını açıklarken, "Ancak, kar yağışı ile birlikte beklenen fırtına deniz ulaşımını çok büyük oranda etkileyecek. Vatandaşlar bu konuda dikkatli olmalı" dedi.

Sürmeli sözlerini şöyle sürdürdü: "Yarın fırtına bekleniyor. Deniz ulaşımı büyük ölçüde etkilenecek. Trafik yoğunluğu artabilir. Yoğun ve gün boyu sürecek bir kar yağışı bekliyoruz. Yağış pazar günü sona erecek."