THY’den İlk ve Son Yolcuya Yeni Yıl Hediyesi

THY’den İlk ve Son Yolcuya Yeni Yıl Hediyesi
Türk Hava Yolları (THY) iki şanslı yolcusuna yeni yıl sürprizi yaparak iki bedava bilet hediye etti.

Hediye biletler THY’nin 2014’teki son yolcusu ve 2015 yılının ilk yolcusuna verildi.

Şanslı yolcular hediye kazandıkları biletleri Türk Hava Yollarının uçtuğu her hangi bir hatta 2015 yılı içinde istedikleri zaman kullanabilecek. Türk Hava Yolları’nın 2014’teki son yolcusu Bayram Aliyev olurken, 2015 yılının ilk yolcusu ise Roya Pourali oldu.

THY’nin 2014 yılının son yolcusu Azerbaycan vatandaşı Bayram Aliyev, Türkiye’de yüksek lisans yaptığını ve yılbaşı gecesi Azerbaycan’a gitmek için Atatürk Havalimanına geldiğini söyledi. THY’ye tarafından 2015 yılı içerisinde dış hatlarda kullanmak üzere bir adet bedava gidiş dönüş bileti hediye edilen Bayram Aliyev, "THY iyi bir ve kaliteli bir şirket.Hediye bileti Mekke veya Medine’ye gitmek için kullanacağım " dedi.

thy’den-ilk-yolcuya-yeni-yil-hediyesi-1.jpg

2015 YILININ İLK YOLCUSU

THY’nin 2014 yılındaki ilk yolcusu ise İran vatandaşı Roya Pourali oldu. Uçağı kaçırmamak için Havalimanına erken gelen Roya Pourali, “Yılbaşı olduğu için yollarda trafik olacağını düşünüp erken geldim. Hatta kaldığım otelde çalışanlar bana uçağı kaçıracağımı söyledi. Ama ben şansımla uçağa yetiştim. Bir de hediye bilet kazandım” dedi.

Her iki şanslı yolcuya da THY tarafından 2015 yılı içerisinde 1 yıl boyunca yurt dışında herhangi bir noktaya kullanabileceği tek kişilik gidiş-dönüş bilet hediye edildi.

thy’den-ilk-yolcuya-yeni-yil-hediyesi-2.jpg