Tiger Woods İstanbul'u Kilitleyen Vuruşu Yaptı

Tiger Woods İstanbul'u Kilitleyen Vuruşu Yaptı
"Asya'dan Avrupa'ya Golf Vuruşu" etkinliği saat 14.00 ile 15.00 arasında Boğaziçi Köprüsü'nde gerçekleşti.

Golfün efsanesi Tiger Woods bir kıtadan diğer kıtaya vuruş yaptı, İstanbul’u birbirine kattı.

“Turkish Airlines Open” turnuvası kapsamında Türkiye’ye gelen dünyaca ünlü golfçü Tiger Woods, Boğaziçi Köprüsü’nde kıtalar arası vuruş yaptı. “Asya’dan Avrupa’ya Golf Vuruşu” adı verilen etkinlik sebebiyle Boğaziçi Köprüsü tek yönlü olarak trafiğe kapatılırken, durumdan habersiz sürücüler duruma isyan etti.

TIGER WOODS, KÖPRÜYE HELİKOPTERLE İNDİ

Antalya’da yapılacak golf turnuvası başlangıç vuruşunu yapan Tiger Woods, Boğaziçi Köprüsü gişelerine helikopterle indi. Helikopterin inişi sırasında köprü trafiğinin de akmaya devam ettiği görüldü. Atışı gerçekleştiren Woods, etkinlik ardından yine helikopterle Boğaziçi Köprüsü'nden ayrıldı. Tiger Woods'un geliş ve gidişi sırasında polisin de yoğun güvenlik önlemi aldığı görüldü.

ORTAKÖY'DEN TARİHİ ATIŞI İZLEMEK İSTEDİLER

European Tour kapsamında Türkiye’ye gelen ünlü golfçü Tiger Woods iki kıtayı birleştiren Boğaziçi Köprüsü üzerinde tarihi bir vuruş gerçekleştirdi. Boğaziçi Köprüsü üzerinde oluşturulan özel bir platformda atışını gerçekleştiren etkinliği sahilden izlemek isteyen vatandaşlar ise Ortaköy'e akın etti.

Atışı izlemek için Ortaköy’e geldiğini ifade eden Rafet Budak, "Buradayım 1 saattir. Tanıtım için de çok güzel olacak. Şu anda trafik tek yönlü olarak kapatıldı. Bu durum idare edilebilir. Böyle bir reklam fırsatı kaçırılmamalı diye düşünüyorum" dedi.

Tarihi anı fotoğraflamak umuduyla Ortaköy’e geldiğini ifade eden bir vatandaş ise, "Programdan haberim vardı. Çekebilme umuduyla buraya geldim" diye konuştu. Ukrayna ve Filipinler’den İstanbul’a arkadaşlarını ziyaret etmeye gelen turistler ise "Burada ilk kez bulunuyoruz. Böyle bir etkinliğe denk geldiğimiz için şaşırmış durumdayız. Ama bunun keyfini çıkaracağız. Umarız buradan atışı görürüz" ifadelerini kullandı.

tiger-woods-istanbulda.jpg