TİHEK Üyesi Av. Mertoğlu'nun Anne Acısı

TİHEK Üyesi Av. Mertoğlu'nun Anne Acısı
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vafkı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu’nun annesi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu Üyesi ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Geliştirme Vafkı Genel Sekreteri Av. Harun Mertoğlu ile Rize İl Milli Eğitim Eski Müdür Yardımcılarından Mustafa Kemal Mollamerdoğlu ve Ardeşen Mal Müdürlüğünden emekli Niyazi Mollamerdoğlu’nun annesi, Derepazarı Milli Eğitim Şube Müdürü Eyüp Solmaz’ın kayınvalidesi Ayşe Mollamerdoğlu (80) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.

Merhume Mollamerdoğlu’nun cenazesi bugün (3 Ağustos 2022 Çarşamba) Ardeşen ilçesi Merkez Camiinde Öğle Namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Hamidiye’deki aile kabristanlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum