Tıka Basa Minibüste Ölümüne Yolculuk

Tıka Basa Minibüste Ölümüne Yolculuk
İstanbul Gaziosmanpaşa'da tıka basa yolcu alan bir minibüsün trafikteki tehlikeli seyri, saniye saniye kameraya yansıdı.

İstanbul Gaziosmanpaşa'da tıka basa yolcu alan bir minibüsün trafikteki tehlikeli seyri, saniye saniye kameraya yansıdı. Yolcuların açık olan kapıdan dışarı taştığı görüntülerde sürücünün buna rağmen duraklarda durarak yolcu almaya çalışması "pes" dedirtti.

Gaziosmanpaşa'da, tıka basa dolu yolcu minibüsünün kapısı açık ve dışarı sarkan yolcularla trafikte ilerlemesi adeta faciaya davetiye çıkardı. Yaşanan tehlikeli yolculuk cep telefonu kameralarına yansıdı. Yürekleri ağza getiren olayda tıka basa dolu olan yolcu minibüsü kapısı açık ve dışarı sarkan yolcularıyla trafikte seyretti. Tıka basa dolu olan ve yolcuların dışarı sarktığı görülürken minibüs sürücüsünün duraklarda durarak yolcu almaya çalışması bu kadarına da pes dedirtti. Sürücünün kural hiçe sayışını gözler önüne seren olay bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, trafikte seyreden minibüsün tıka basa dolu olduğu ve bazı yolcuların kapıdan sarktığı görülüyor. Yolcuların, ayak uçları kapı otomatik demirinde, vücudu ise dışarıda kaldığı görülen görüntülerde sürücünün bu halde bile duraklarda durarak yolcu almaya çalıştığı görülüyor.

Kaynak:IHA