TMO Desteğini Çekti Rize'de Ekmek Zammı Kapıda

TMO Desteğini Çekti Rize'de Ekmek Zammı Kapıda
Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ekmek üreticilerine sunduğu un desteğini sona erdirmesi nedeniyle Karadeniz Bölge illeri ekmek zammı için taleplerini sunmaya başladı.

Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) ekmek üreticilerine sunduğu un desteğini sona erdirmesi nedeniyle Rize’de 210 gramı 3 liraya satılan ekmeğin yakın tarihte 200 gram olarak 4 liradan satışa sunulması için komisyon çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi. Komisyonun 15 gün içinde çalışmalarını tamamlayarak yeni fiyatları uygulaması bekleniyor.

TMO’nun un desteğini geri çekmesi nedeniyle Doğu Karadeniz Bölge illerinin de ekmek zammı için çalışmalarını başlatarak fiyat tekliflerini oluşturmaya başladıkları bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
29 Yorum