Togg'a Rize’de Yoğun İlgi Devam Ediyor

Togg'a Rize’de Yoğun İlgi Devam Ediyor
Rize’de Şimal AVM'de açılan merkezde sergilenen Türkiye’nin yerli otomobili Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) T10X vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu’nun kullanıcıya daha yakın olmak için Türkiye’nin pek çok noktasında görücüye çıktığı TOGG, Rize’de kent merkezinde yer alan Şimal AVM önünde 20 Nisan’da Rizelilerle buluştu. Buluşmanın ilk gününden itibaren Rize’de yoğun ilgi gören Togg, bayramda da Rizelilerden yoğun ilgi görmeye devam etti.

Şimal AVM'de açılan merkezde, T10X'in "Anadolu kırmızısı" rengindeki modeli sergilenmeye devam ederken yaklaşık 12 gün daha Rize’de sergilenmesi beklenen TOGG’a vatandaşların ilgisi her geçen gün artıyor.

Rize’de TOGG’un deneyimcilerinden Mercedes kullanıcısı olan bir kadın sürücüsü TOGG’un Tesla’dan da Mercedes’ten de çok çok daha güzel ve daha teknolojik olduğunu kaydetti.

TOGG deneyiminin ardından açıklamalarda bulunan kadın sürücü TOGG’u çok beğendiğini ifade ederek, “Çok beğendim. Kaç kez dışarıdan gördük. İstanbul’da da görmüştüm. Şimdi Rize’de gördüm çok güzel. Bir kaç sene önce Berlin’e turizm fuarında orada Tesla’yı gördüm. Bana göre TOGG Tesla’dan çok çok daha güzel. Beğendim. Büyük gurur. Türkiye için büyük gurur, çok mutluyuz. İnşallah herkese nasip olur.” Dedi.

Kadın sürücü TOGG’a yazıldığını ancak kuranın kendisine çıkmadığını kaydederek, “TOGG’a yazıldık ama bize çıkmadı. İnşallah kısmetse seneye istiyoruz. Ben Mercedes kullanıyorum ama TOGG Mercedes’ten daha güzel. Bunu çok daha fazla beğendim. Daha teknolojik bir araba çok güzel bir araba” şeklinde konuştu.

Makine konusunda uzman olduğunu belirten bir başka TOGG deneyimcisi ise hem teknik açıdan hem estetik açıdan TOGG’u incelediğini ifade ederek “Konforlu, son derece iyi, başarılı buldum” diyerek, “Sürüş keyfine bakmak istedim ama buna şu an imkan yok. İnşallah önümüzdeki zamanlarda da sürüş keyfine bakmak isterim. Fiyat olarak da uygun, konfor olarak da uygun. Kendi sınıfında bence çok başarılı. Almak için imkanlarımızı zorlayacağız inşallah almak için bir çaba sarf edeceğiz” dedi.

togga-rizede-yogun-ilgi-devam-ediyor.jpg

Kaynak:Zeynep Taylan

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
9 Yorum