TOKİ Başkanı Bulut açıkladı! Bunu yapanın parası yanacak

TOKİ Başkanı Bulut açıkladı! Bunu yapanın parası yanacak
TOKİ Başkanı Ömer Bulut, 250 bin sosyal konut projesinde şartları taşımayanlara uyarıda bulundu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, başvuru şartlarını taşımayanların başvuru bedelinin yanacağını belirterek "Üzerine tapu olan vatandaşlar, başvurudan önce başkalarına devrederse bunu tespit ederek hilenin önüne geçeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinin tanıtım törenine katıldı. Erdoğan, burada projenin detaylarını açıkladı.

Erdoğan, 81 il ve tüm ilçelerde 2028'e kadar 500 bin sosyal konut, 250 bin arsa, 50 bin iş yeri yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlk Evim, İlk İş Yerim projesi kapsamında 81 il ve tüm ilçelerde 2028'e kadar 500 bin sosyal konut, 250 bin arsa, 50 bin işyeri yapılacağını söyledi. Başvurular yarın e-Devlet üzerinden yapılacak, ekim ayı sonuna kadar sürecek.

"Hilenin önüne geçeceğiz"

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İlk Evim İlk İş Yerim projesi hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bulut, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "e-Devlet imkanı olmayan bankadan başvuru yapabilir. Şartları taşımayanların başvuru bedeli yanacak. Üzerine tapu olan vatandaşlar, başvurudan önce başkalarına devrederse bunu tespit ederek hilenin önüne geçeceğiz."

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.