TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kura Tarihini Açıkladı

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Kura Tarihini Açıkladı
TOKİ Başkanı Ömer Bulut. TOKİ'nin Sosyal Konut Projesi'nde kuraların 31 Ekim'den sonraki ilk haftadan itibaren çekilmeye başlayacağın ısöyledi.

14 Eylül'de başlayan TOKİ "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinin başvuruları devam ediyor. Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, A Para canlı yayınında açıklamalarda bulundu. Ekonomi Masası programında Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinde kuraların başlayacağı tarihi duyurdu. Bulut, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şu ana kadar projeye 7.5 milyon başvuru oldu. Başvuru bedelleri kuralar çekildikten sonra iade edilecek. Evi olanlar konut ve arsaya başvuramaz. 31 Ekim'den sonraki ilk haftada kura çekimleri başlayacak. Taksit ödemelerinde ihtiyaç olursa devlet yardımcı olur. Taksit ve ödeme konusunda dünya genelinde bir ekonomik sıkıntı yaşanırsa devlet önlem alacaktır."

TOKİ BAŞVURU NE ZAMAN BİTİYOR?

İlk Evim başvuru tarihi: 14 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022

İlk İşyerim başvuru tarihi: 10 Ekim 2022 - 7 Kasım 2022

İlk Evim Arsa başvuru tarihi: 10 Ekim 2022 - 7 Kasım 2022

HABERE YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum