TOKİ, Rize’nin Yeni Ticaret Merkezi Olması İçin Harekete Geçiyor

TOKİ, Rize’nin Yeni Ticaret Merkezi Olması İçin Harekete Geçiyor
Rize’nin yeni ticaret merkezi olması için harekete geçildi.

Rize Belediyesinde düzenlenen toplantıda Rize’deki kentsel dönüşüm ve TOKİ yatırımları değerlendirildi.

Rize Valisi Kemal Çeber, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, AK Parti İl Başkanı İshak Alim ve diğer yetkililer bir araya geldi.

Rize Belediye Encümen salonunda yapılan toplantıda; sebze hali, sanayi sitesi ve Çaykur Anatamir fabrikası ve çevresi gelişim projesi, Deniz Caddesi, Belediye Blokları Kentsel Dönüşüm ve Gelişim projesi masaya yatırıldı.

Toplantıda projelerin tüm ayrıntıları incelendi. Küçük ve orta ölçekli esnafın modern ticaret alanlarında iş yapmaları için projeleri planladıkları bildirildi.

Kurumlar arası görev dağılımının da yapıldığı gelişim projeleri yaklaşık birbuçuk milyar maliyetinde olup proje içerisinde bini aşkın konut da yapılması planlanıyor.

toki,-rize’nin-yeni-ticaret-merkezi-olmasi-icin-harekete-geciyor-(3).jpgtoki,-rize’nin-yeni-ticaret-merkezi-olmasi-icin-harekete-geciyor-(1).jpgtoki,-rize’nin-yeni-ticaret-merkezi-olmasi-icin-harekete-geciyor-(2).jpg