Tomografiyi Karaca Çekti

Tomografiyi Karaca Çekti
Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker’in yardımcı antrenörü M.Ali Karaca, hafta sonu oynanan iki müsabakayı canlı olarak takip etti.

Yeşil-mavili takımın Antalyaspor deplasmanında yer almayan M.Ali Karaca, hafta sonu İstanbul’da oynanan G.Saray – Akhisar Belediye ve Beşiktaş – Eskişehirspor karşılaşmalarını yerinde takip ederek gereken bilgileri hocası Tütüneker’e sundu.

Beşiktaş, Eskişehirspor ve Akhisar Belediye takımlarının fizibilite raporları Karaca’dan..

Ç.Rizespor’un art arda karşılaşacağı Beşiktaş, Eskişehirspor ve Akhisar Belediye takımlarının teknik analizlerini, oyun şablonlarını en ince ayrıntısına kadar çıkaran M.Ali Karaca, özellikle bu hafta oynanacak Beşiktaş maçı için mutlaka kanatları iyi kapatmaları gerektiğini belirterek, siyah-beyazlı takımın kanatlardan sıfır noktasına kadar inip kaleye etkili toplar gönderen bir ekip olduğunu, bunun yanında kornerler ve duran toplarda defansta yer alan isimlerin gol şansının yüksek , orta sahanın yetenekli futbolcularından Oğuzhan’ın mutlaka kontrol altına alınması gerektiğini hocasına ilettiği öğrenildi.

Tütüneker, Kasetten Çözdü!..

Öte yandan Beşiktaş takımının son üç maçının kasetini futbolcularına izleten Ç.Rizespor teknik direktörü Uğur Tütüneker, futbolcularına Beşiktaş takımının zaaflarını ve etkili yönlerini anlatıp, uyarılarda bulunduğu bildirildi. Deneyimli teknik adam özellikle kanatta yer alacak oyuncularının Ali Adnan ve Koray Altınay’a mutlaka yardım etmesi gerektiği konusunda oyuncularına uyarılarda bulunurken, bir başka uyarısı da duran toplarda ileri çıkan Ersan Gülüm’ü santrafor Kwekue’nin kontrol etmesi yönünde olduğu gelen bilgiler arasında.

Haber: Selim Denizalp