Topal'ın Ankara'daki Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi

Topal'ın Ankara'daki Fotoğraf Sergisine Yoğun İlgi
Fotoğraf Sanatçısı Murat Topal’ın Ankara’da “Karadeniz’in Kuzey Doğusu” adlı fotoğraf sergisinde sergilediği fotoğrafları beğeni topladı. Sergiyi binlerce kişi takip etti.

Ankara Mustafa Necati Kültür Evi’nde 2 Ekimde TBMM Eski Başkanı Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, Rize Milletvekilleri Hasan Karal ve Nusret Bayraktar ile Topaloğlu Vafkı Başkanı Saime Toptan’ın açılışını gerçekleştirdiği, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ise programındaki son dakika değişikliği dolayısıyla katılamayıp tebrik mesajı gönderdiği sergi yaklaşık bir hafta boyunca sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Sergiye Rize eski milletvekilinin yanı sıra Rize’den çok sayıda bürokrat da ilgi gösterdi. Serginin açılışında misafirlere kokteyl ikramında bulunulmasının yanında Rize Simidi ve kaşar peyniri sunuldu.

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-1.jpg

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-2.jpg

Sergisinin arzuladığı şekilde geçtiğini açıklayan Fotoğraf Sanatçısı Topal, desteklerinden dolayı Rize Valisi Nurullah Çakır ile beraber Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adnan Er, sergiye katılan ve çeşitli nedenlerle katılamayıp tebrik mesajı gönderen herkese teşekkür ederek, “Dilerim sergilediğim ve beğeniyle takip edildiğine inandığım fotoğraflar yöremizin tanıtımına katkı sağlar. Bu vesileyle bir kez daha desteklerini esirgemeyen ve mesaj gönderen herkese teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Sergide ayrıca sanatçının “Doğa ve Yaşam” adında hazırlamış olduğu fotoğraf kataloğu da beğeniyle karşılandı.

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-3.jpg

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-4.jpg

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-5.jpg

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-6.jpg

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-7.jpg

murat-topal-fotograf-sergisi-ankara-8.jpg