Topaloğlu'ndan Kutlama Mesajı

Topaloğlu'ndan Kutlama Mesajı
AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanı Mehmet Topaloğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Topaloğlu, mesajında şunları kaydetti:

Topaloğlu, mesajında, bayramların kardeşlik bağlarının güçlendiği ve umutların yeşerdiği, toplumsal birlikteliğin sağlandığı, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, paylaşmanın en güzel örneğinin verildiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerektiği müstesna günler olduğunu belirtti.

Bayramların anlamı, güzelliği, değerinin, sayılı bayram günleriyle sınırlı tutulmayarak hayatın tüm safhasında hatırlanması gerektiğini ifade eden Topaloğlu, şunları kaydetti: ''Unutulmamalı ki bayramları bayram yapan onu yaşayan ve yaşatanlardır. Kurban Bayramı'nın daha müreffeh bir geleceğe ulaşmamıza, aramızdaki kardeşlik bağlarını güçlendirmesine, toplum olarak birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmemize vesile olmasını dilerim. Bu vesileyle tüm teşkilat mensuplarımızın, Rizeli hemşehrilerimizin ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlar, insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ederim.''